۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
کد : 24923-16501      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ ارديبهشت   تعداد بازدید : 816

برگزاری جلسه هم اندیشی مدیریت توسعه و سرمایه انسانی دانشگاه

در راستای تدوین برنامه عملیاتی سال جاری مدیریت توسعه و سرمایه انسانی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 7 اردیبهشت ماه جلسه هم اندیشی مدیریت توسعه و سرمایه انسانی دانشگاه برگزار شد.

این جلسه جهت تبیبن برنامه های سال 1394 آن مدیریت و با حضور دکتر یزدانپناه مدیر توسعه و سرمایه انسانی دانشگاه و شیخ زاده معاون این مدیریت در سالن آموزش سلامت برگزار شد .

در این جلسه که کلیه همکارن این مدیریت حضور داشتند در ابتدا مسئولین هر یک از واحدهای این مدیریت گزارشی از عملکرد واحد خود در سال گذشته ارائه دادند. سپس فایل سخنرانی رییس دانشگاه که سیاست های دانشگاه برای سال های آتی بیان شده بود به نمایش گذاشته شد .

در پایان جلسه با مشارکت همکاران این حوزه و در راستای سیاست های رییس دانشگاه، برنامه های سال جاری این مدیریت به بحث و بررسی گذاشته شد .

نظر شما :