۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
کد : 24923-18810      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر   تعداد بازدید : 1278

دومین انتخابات سالیانه ی مجمع نمایندگان کلاس دانشگاه برگزار شد

دومین انتخابات سالیانه ی مجمع نمایندگان کلاس دانشگاه با حضور دکتر حق دوست رئیس دانشگاه و دکتر فصیحی معاون آموزشی دانشگاه روز چهارشنبه 24آذر ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی برگزار شد.

این جمع که متشکل از رابطین آموزشی(نمایندگان کلاس) مقاطع کارشناسی و دکترای حرفه ای است، اولین جمع دانشجویی با محوریت آموزشی است که زیر نظر مستقیم معاونت آموزشی و در راستای توانمندسازی دانشجویان و ایجاد ارتباط مستقیم بین معاونت آموزشی و دانشجویان فعالیت می کند .

دکتر مجید فصیحی هرندی، معاون آموزشی دانشگاه و رئیس مجمع نمایندگان در سخنانی ضمن اشاره به 12 مورد فعالیت مجمع نمایندگان در طول سال گذشته از جمله بازنگری تقویم آموزشی، سامانه ارزشیابی اساتید و ثبت نام دانشجویان جدیدالورود بر نقش مطالبه گری دانشجویان به عنوان مخاطبان اصلی دانشگاه در بهبود آموزشی و پیرا آموزشی تاکید نمود.

وی نقش نمایندگان کلاس را به عنوان شخصیت های مشروع و مقبول بین دانشجویان و کادر آموزشی دانشگاه را بسیار موثر دانست .

دکتر علی اکبر حق دوست، رییس دانشگاه نیز با ابراز خوشحالی از ایجاد مجمع نمایندگان به عنوان فضای دانشجویی دلسوز، فهیم، متفکر و دخیل در تصمیم سازی های دانشگاه که به عنوان بازوی اجرایی و تصمیم سازی دانشگاه عمل می کند، نقش مسئولین دانشگاه  در ایجاد امکان ارتباط مستمر با دانشجویان  را حائز اهمیت برشمرد.

وی نمایندگان را تشویق نمود در کنار فعالیت های کنونی خود، با بهره گیری از ایده ها و تجربیات سایر انجمن های دانشجویی کشور و فراتر از آن، فعالیت های خود را ارتقا بخشیده و بر پویایی و پایایی عملکردهای خود بیفزایند .

رییس دانشگاه همچنین با اشاره به زمان بر بودن حرکات اصلاحی به نمایندگان توصیه نمود فضای موجود را با نگاهی واقع گرایانه، علاج جویانه و رو به جلو تحلیل نمایند و پیشنهادات خود را متناسب با ساختار اجتماعی و قانونی دانشگاه ارائه نمایند که قطعا در جهت رفع نقایص موجود مورد استفاده قرار خواهد گرفت .

در ادامه نیز انتخابات هسته مرکزی این مجمع برگزار و اعضاء جدید مشخص شدند همچنین از نمایندگان فعال دور قبل هسته ی مرکزی مجمع تقدیر بعمل آمد.