۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ آبان
کد : 25282-23952      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ بهمن   تعداد بازدید : 158

برگزاری مجمع استانی بسیج جامعه پزشکی

مجمع استانی بسیج جامعه پزشکی سپاه ثارا... کرمان صبح پنجشنبه 24 بهمن در تالار سرو وبا حضور اعضاء وبا سخنرانی دکتر حقدوست برگزار گردید.

دکتر حقدوست در این جلسه در خصوص  سبک زندگی از دیدگاه مقام معظم رهبری به ایراد سخنرانی پرداختند.در این جلسه حجت الاسلام سنجری نیز در مورد دین واخلاق  مطالبی برای حاضرین بیان نمودند.
در ادامه این مراسم انتخابات مجمع جهت تعیین قائم مقام وبازرس برگزار گردید که خانم دکتر حسین پور وآقای مومنی با رای اکثریت اعضاء به ترتیب به این سمتها برگزیده شدند.
در پایان این مراسم بیانه مجمع قرائت گردید که مورد تائید اعضاء قرار گرفت.لازم به ذکر است که پیش از این آقایان دکتر زاهدی ودکتر قربانی به ترتیب به عنوان رئیس مجمع استانی ورئیس شورای مرکزی انتخاب شده بودند.