۱۳۹۸ شنبه ۲۷ مهر
کد : 27744-29290      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير    تعداد بازدید : 270

همایش بیماری سرطان در شهرستان شهربابک برگزار شد

اولین همایش راه های کاهش ابتلاء به بیماری سرطان در تالار مهرگان شهرستان شهربابک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شهربابک، کارکنان شبکه بهداشت ودرمان، داوطلبین سلامت، خانواده های بیماران سرطانی، مسئولین بیماری های خاص، مسئولین مجتمع مس، صادقی کارشناس بیماری سرطان دانشگاه، روسای ادارات و تعدادی از مردم  در این همایش حضور داشتند.

در این همایش صادقی کارشناس بیماری سرطان، در مورد تعریف سرطان، انواع تومورها، مراحل سرطان، سرطان در جهان، دلایل افزایش سرطان در ایران، سرطان های شایع در کشور، موارد شک به سرطان، عامل سرطان زا، ژن های مشکوک، عوامل موثر در بالا بردن سطح سلامتی مطالبی بیان کرد.

در ادامه  دکتر پسنجیده  جراح،  در خصوص لزوم مراجعه مردم به مراکز بهداشتی درمانی و پزشکان متخصص جهت خود مراقبتی وشناسایی مرحله اولیه بیماری سخنرانی کرد.