۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ آبان
کد : 24917-31458      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد    تعداد بازدید : 476
افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛

یک مدال طلا و دو نقره رهاورد کاروان المپیاد دختران

کاروان المپیاد ورزشی دختران دانشگاه علوم پزشکی کرمان در چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور موفق شدند یک مدال طلا و دو مدال نقره کسب کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، اعضای این کاروان  با کسب مقتدرانه مدال طلای رقابت های فوتسال و کسب دو مدال نقره رقابت های پرش ارتفاع و پرتاب دیسک، در بخش اول چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور به کرمان بازگشتند و مورد استقبال مسئولان دانشگاه قرار گرفتند.

دکتر صافی زاده قائم مقام دانشگاه، دکتر بارونی معاون دانشجویی و فرهنگی و محمود قربانی مدیر فرهنگی دانشگاه از مسئولان حاضر در مراسم استقبال از کاروان دانشجویان بودند.

بخش اول، چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در بازه زمانی ۲۲ تا ۲۹ مردادبرگزار شد و و بخش دوم المپیاد نیز از ۳ تا ۱۰ شهریور ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سایر رشته ها برگزار می شود.

در مجموع این رقابت ها یک‌هزار و ۷۵۴ ورزشکار از ۵۸ دانشگاه علوم پزشکی در ۹ رشته ورزشی فوتسال، تیراندازی، شنا، دوومیدانی، کاراته، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز و بدمینتون به رقابت با یکدیگر می پردازند.