۱۳۹۸ دوشنبه ۲۲ مهر
کد : 27757-32111      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ سه شنبه ۹ مهر   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ سه شنبه ۹ مهر    تعداد بازدید : 923

کاربرد گیاهان دارویی در درمان عوارض احتمالی بارداری های طبیعی ( قسمت 2)

متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: از دیدگاه طب سنتی ایرانی، عارضه احتمالی دیگری که در مورد زنان باردار در برخی موارد اتفاق می افتد "فساد شهوت" می باشد که در واقع به معنای تمایل به خوردن چیزهای غیر قابل خوردن مانند گِل و زغال، و سایر اشیاء غیرمتعارف است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر"زرین سرحدی نژاد" در این خصوص گفت: در طب سنتی ایرانی به منظور درمان این عارضه توصیه می گردد بنا به صلاحدید و تجویز پزشک متخصص طب سنتی ایرانی، پاکسازی معده با فراورده هایی نظیر گلقند و سکنجبین انجام پذیرد و پس از پاکسازی معده؛ از ترشی هایی نظیر رب غوره، به ترش و سایر میوه های ترش استفاده نمود.

این عضو هیئت علمی در این رابطه  توصیه دیگری هم کرد و گفت: جویدن نخود، باقلا ، گندم بریان شده،  مویز دانه گرفته، کشمش و پسته بو داده همراه با کمی نمک به کاستن این عارضه نامطلوب کمک می کند.

وی یکی دیگر از راه های درمانی که می تواند موثر باشد را اینگونه بیان کرد و گفت:  مالیدن موضعی روغن نارگیل برروی سطح معده و شکم می تواند موثر باشد.

دکتر زرین سرحدی نژاد همچنین در ادامه مبحث قبلی (تهوع و استفراغ دوران بارداری) هم گفت: بر ای کاهش عوارض تهوع و استفراغ بارداری خوردن مربای زنجبیل، نوشیدن آب سیب، خوردن به (خام و بریان شده)،جویدن و نگه داشتن دانه های انار و برگ نعناع در دهان، آشامیدن شربت گل سرخ و نوشیدن سویق گندم یا جو با آب گرم یا سرد همراه با شکر توصیه می شود .

این متخصص داروسازی سنتی در پایان توصیه ی مهمی دیگری کرد وگفت: افراد قبل از هرگونه خود درمانی خصوصاً در مورد زنان باردار حتما با پزشک متخصص و یا داروساز مشورت کنند تا از بروز عوارض خطرساز برای مادر و یا جنین جلوگیری شود.