۱۳۹۸ جمعه ۲۶ مهر
کد : 25281-32282      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۷ مهر   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۷ مهر    تعداد بازدید : 194

همایش معاونان غذا و دارو قطب هشتم کشوری آغاز شد

همایش دو روزه معاونان غذا و داروی قطب هشتم کشوری به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و با حضور مهندس یزدانی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو امروز آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در روز نخست معاونان غذا و دارو قطب هشتم کشوری در حوزه های مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل، اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، مکمل و سنتی و مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی مصرفی به بحث تبادل و نظر می پردازند.

معاونان غذا و دارو قطب هشتم پس از بحث و تبادل نظر در رابطه با حوزه های عنوان شده، راهکارهای لازم را ارائه و قرار است فردا در قالب تفاهم نامه ای به امضای روسای دانشگاه های علوم پزشکی قطب 8 کشوری برسد.

دومین روز از همایش معاونان غذا و دارو قطب هشتم فردا پنجشنبه با حضورمعاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو و همچنین روسای دانشگاه های علوم پزشکی قطب 8 در سالن سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه پیدا می کند.