۱۳۹۸ دوشنبه ۲۲ مهر
کد : 25281-32298      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۷ مهر   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۷ مهر    تعداد بازدید : 180

ویتامین کولین موجود در تخم مرغ برای تکامل مغزی جنین ضروری است

کارشناس ارشد تغذیه معاونت بهداشتی، ویتامین کولین موجود در تخم مرغ را برای رشد مغزی جنین موثر دانست و توصیه کرد: زنان باردار و شیرده حتما از این ماده غذایی استفاده کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، راضیه پور جمالی در کارگاه غذاهای سالم با محوریت تخم مرغ به مناسبت روز جهانی تخم مرغ(17 مهرماه) افزود: لوتئین و گزانتین موجود در تخم مرغ از دسته مواد بسیار مهم و ضروری برای سلامت چشم هستند.

وی ادامه داد: تخم مرغ و شیر از غذاهای شناخته شده در طبیعت هستند که می تواند نیازهای بدن را به طور متعادل تامین کنند.

وی گفت: تخم مرغ دارای تمام اسید آمینه های ضروری است؛ پروتئین تخم مرغ یک پروتئین کامل، قابل جذب و دارای بیشترین اسید آمینه های ضروری برای بدن است که درصد جذب بالایی دارد.

این کارشناس ارشد تغذیه توصیه کرد: هر فرد سالم می تواند روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف کند و خوردن این ماده غذایی به هیچ عنوان  منجر به افزایش خطر بیماری های قلبی در مردان و زنان سالم نمی شود.

وی گفت: تخم مرغ حاوی املاحی چون کلیسم، فسفر، سدیم، پتاسیم و آهن است و دارای ویتامین هایی چون B6، A، D، اسید فولیک، کولین و ... است.

پور جمالی گفت:  پروتئین تخم مرغ هم در سفیده و هم در زرده آن وجود دارد که نسبت آن 60 درصد به 40 درصد است.

کارگاه غذاهای سالم با محوریت تخم مرغ به مناسبت روز جهانی تخم مرغ(17 مهرماه) به همت حوزه بانوان و خانواده دانشگاه برگزار شد.

انتشار یافته : 1
یزدانپناه  | ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۷ مهر-22:44