۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
کد : 25281-32715      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۳ آبان   تعداد بازدید : 57

ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه تمدید شد

ثبت نام برای شرکت در بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تا ۲۰ آبان ماه جاری تمدید شد.

به گزارش  مفدا، ثبت نام شرکت در بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه از امروز ۲۰ مهر ماه آغاز می‌شود و تا چهارم آبان ماه ادامه دارد.

بر این اساس تمامی دانشجویان متقاضی ثبت نام در بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه در دانشگاه‌های تابعه وزارت بهداشت با مراجعه به آدرس سایت«http://nemooneh.behdasht.gov.ir/ »، می‌توانند نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام کنند.

جشنواره امسال، بیست و هشتمین دوره رقابت میان متقاضیان این جشنواره است و براساس زمان‌بندی‌های پیش‌بینی شده ثبت نام برای شرکت در این جشنواره از امروز ۲۰ مهر ماه آغاز می‌شود و تا ۲۰ آبان ماه ادامه دارد. این جشنواره در پایان سال با برگزاری مراسم تجلیل به پایان می‌رسد.

همانند سال‌های گذشته کلیه مراحل ثبت نام و مرحله داوری دانشگاهی و داوری مرحله کشوری در سامانه الکترونیکی انجام می‌پذیرد و فرآیند داوری جشنواره دانشجوی نمونه در دو مرحله دانشگاهی و کشوری صورت می‌گیرد.