۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
کد : 25281-32748      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۴ آبان   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۴ آبان    تعداد بازدید : 695

نشست بررسی وضعیت زیرساخت های فناوری اطلاعات در مراکز جامع سلامت، پایگاه ها و خانه های بهداشت

نشست بررسی وضعیت زیرساخت های فناوری اطلاعات در مراکز جامع سلامت ، پایگاه ها و خانه بهداشت شهرستان ها با حضور مدیر و معاون مرکز آمار و فناوری اطلاعات و کارشناسان این مرکز و همچنین کارشناسان رایانه مراکز شهرستانها 13 آبان ماه در سالن معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه در این نشست وضعیت آمار و اطلاعات زیرساخت های شبکه و اینترنت و مشکلات موجود و راهکارهای حل این مشکلات بررسی  شد.

وضعیت یو پی اس نقاط بهداشتی و برنامه ریزی برای تعمیر و نگهداری، وضعیت آمار دکل ها و لینک های وایرلس موجود. بروزرسانی و ارتقا سیستم های رایانه ای، بررسی وضعیت پراکندگی و سرویس و نگهداری پرینترها، راه اندازی سامانه CRM جهت پیگیری و نگهداری زیرساخت موجود مورد بررسی قرار گرفت.

بازدید دوره ای مرکز آمار و فناوری اطلاعات از شهرستان ها. بررسی وضعیت بروزرسانی محتوا و قالب وب سایت مرکز و شبکه شهرستان ها، بررسی وضعیت پیگیری نرم افزار حسابداری تعهدی و تخلیه اطلاعات دستگاههای حضور و غیاب، جمع آوری و تجمیع اطلاعات سخت افزارهای موجود برای نگهداری بهینه تر، برنامه بازآموزی و رفع اشکال اتوماسیون چارگون در شهرستانها، تجمیع قرارداد نیروهای شرکتی و نظارت بر کارکرد و عملکرد بصورت متمرکز از دیگر مواردی بود که در این نشست بررسی شد.