۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
کد : 25281-32781      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۶ آبان   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان    تعداد بازدید : 293

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت پدر شهید حمید ادیبی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پی درگذشت مرحوم مغفور حاج حسین ادیبی پدر شهید والامقام حمید ادیبی(شهید گمنامی که نامدارشد) پیام تسلیتی صادر کرد. متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

مرحوم مغفور حاج حسین ادیبی پدری که با گذشت و فداکاری ثمره زندگیش را تقدیم اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی نمود به فرزند شهیدش پیوست؛ فرزند شهیدی که با نامدار شدنش تایید دیگری بر حقانیت خون رزمندگانی که برای برافراشته شدن آرمان جمهوری اسلامی جنگیدند،گذاشت.

اینجانب با نهایت تاسف مصیبت وارده را به خانواده آن بزرگوار و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت صبوری و شکیبایی بستگان سوگوار را طلب می نمایم؛ که حضرتش فرمود: وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ .

برای آن مرحوم علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی را مسئلت می نمایم.

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد

رییس دانشگاه

شهید حمید ادیبی فرزند مرحوم حاج حسین ادیبی در سال 1347 متولد شد و در 29 فروردین ماه سال 1367 در منطقه عملیاتی فاو به شهادت رسید که پس از 24 سال در این منطقه تفحص شد.

در اوایل سال 91  و در منطقه فاو پیکر مطهر شهیدی تفحص شد که به دلیل نبود آثار  و نشانه ای از اینکه شهید متعلق به کجاست و نامش چیست در زمره شهدای گمنام نام گرفت و مقرر شد این شهید درپردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پنجم اردیبهشت ماه همان سال همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)  به خاک سپرده شود.

همزمان با مراسم تشییع و تدفین شهید یکی از اعضاء خانواده شهید ادیبی خواب مادرشهید را می بیند که در این خواب بیان می کند فرزند شهیدم در این نزدیکی هاست و بعد از این ماجرا پدر شهید ادیبی با حضور بر مزار شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی کرمان مشخصات مندرج بر سنگ قبر را با مشخصات فرزند خود مطابق می بیند.

پس از مراجعه خانواده این شهید بزرگوار به بنیاد شهید و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و انجام آزمایشDNA   شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی کرمان در تاریخ 22 اسفند ماه سال 91 با نام شهید حمید ادیبی شناسایی می شود.