۱۳۹۸ يکشنبه ۴ اسفند
کد : 25281-32784      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ جمعه ۱۷ آبان   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان    تعداد بازدید : 200

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد به مناسبت 8 نوامبر برابر با هفدهم آبان ماه، روز جهانی رادیولوژی پیام تبریکی صادر کرد؛ متن پیام به شرح ذیل است.

۸ نوامبرمصادف با 17 آبان ماه روز جهانی رادیو لوژی را خدمت اعضای هیات علمی، متخصصان، کارشناسان، کاردانان، دانشجویان و تلاشگران این عرصه تبریک عرض می نمایم.

همانگونه که می دانید رشد و توسعه جامعه مرهون تلاش گسترده و ارزشمند کسانی است که صادقانه عمر گرانبهای خود را سرمایه ای برای خدمت به دیگران  قرار داده اند و نقش بی بدیل همکاران عزیز رادیولوژیست به عنوان عضو موثری از تیم درمانی بر کسی پوشیده نیست.

همکاران گرانقدری که علی رغم سختی های فضای کاری با ازخودگذشتی و صبوری خدمات ارزشمندی را به دردمندان ارائه می دهند و راه تشخیص و درمان بیماری ها را هموار می کنند.

بدینوسیله از زحمات شما عزیزان در خدمت رسانی به بیماران صمیمانه تشکر و قدر دانی می نمایم.

سلامتی و سربلندی شما را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد