۱۳۹۸ چهارشنبه ۷ اسفند
کد : 25281-32956      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۳ آبان   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ شنبه ۲ آذر    تعداد بازدید : 789

آغاز به کارنشست مجمع دبیران کلان مناطق آمایشی کشور در کرمان

نشست مجمع دبیران کلان مناطق آمایشی کشور صبح امروز پنجشنبه بیست و سوم آبان ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مراسم افتتاح این نشست دکتر رشیدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر اکبری مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت، دکتر آیتی دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی و دبیران کلان مناطق آمایشی کشور حضور داشتند .

تبیین سیاستهای کلی حوزه آموزش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ارائه برنامه دبیران کلان مناطق آمایشی در حوزه آموزش، تشریح سیاست های مرجعیت و سرآمدی علمی در علوم پزشکی و برسی راهکارهای توسعه دانش آینده پژوهی از جمله اهداف این نشست عنوان شده است .

تبیین سیاستهای گسترش کمی و کیفی آموزش علوم پزشکی تا سال ۱۴۰۴،معرفی کلان پروژه های برآورد نیروی انسانی حوزه سلامت ،ارائه مدل توزیع ظرفیت پذیرش دانشجویان بالینی در کلان مناطق امایشی از دیگر اهداف این نشست دو روزه است.

نشست روز دوم با حضور دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزیر بهداشت برگزار خواهد شد.

در این نشست دو روزه همچنین تفاهم نامه های توزیع سهمیه پذیرش دانشجوی بالینی با حضور روسای دانشگاه های علوم پزشکی کلان مناطق آمایشی  و روسای دانشگاه های علوم پزشکی منطقه هشت(دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان های کرمان و سیستان بلوچستان) امضا می شود .

کلان منطق آمایشی کشور شامل دانشگاه های علوم پزشکی تهران، اصفهان، مشهد، شیراز، تبریز، زنجان، اهواز، کرمانشاه، مازندران و کرمان می باشد.

a (1)
a (3)