۱۳۹۹ شنبه ۱۶ فروردين
کد : 24921-33251      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ آذر   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ آذر    تعداد بازدید : 144

بازدید تیم نظارت ویژه مرکز بهداشت بردسیر از مرکز خدمات جامع سلامت دشتکار

تیم نظارت ویژه مرکز بهداشت بردسیر، سه شنبه 5 آذرماه از مرکز خدمات جامع سلامت دشتکار و واحدهای تابعه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر، در این بازدید، که مدیر شبکه وکارشناسان ستادی نیز حضور داشتند بازدید کنندگان با تشکیل پنج تیم کاری، عملکرد تمامی واحدها را مورد ارزیابی وپایش قرار دادند.

در پایان این بازدیددر جلسه ای با حضور اعضای تیم سلامت منطقه و ارائه گزارشات، نتایج بازدید بررسی شد.

اشراف تیم سلامت مرکز فوق بر جمعیت تحت پوشش(خصوصا سوپروایزر)، هماهنگی های درون وبرون بخشی از دستاوردهای روند مثبت ارائه خدمت در این منطقه بود که مورد تقدیر قرار گرفت .

همچنین با توجه به گزارش نتایج بازدید بعمل آمده مقرر شد جهت ارتقاء سطح کیفیت کاری، بهبود عملکرد کارکنان و افزایش رضایتمندی مردم اقدامات لازم انجام شود.