۱۳۹۸ چهارشنبه ۷ اسفند
کد : 25281-34161      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۲ دي   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ دي    تعداد بازدید : 170

نجات زندگی سه بیمار نیازمند به دریافت عضو در کرمان با اهدای اعضای جوان 19 ساله

هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با رضایت خانواده مرحوم"محمد امین محمودی"، دو کلیه و کبد وی 22 دی ماه به بیماران نیازمند دریافت عضو پیوند زده شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، "مجید گیلانی" در این رابطه افزود: مرحوم محمودی به دلیل تصادف دچار سانحه می شود، که پس از تایید تیم مرگ مغزی دانشگاه، خانواده وی رضایت خود را برای اهدای اعضای عزیز خود اعلام می کنند.

به گفته وی کار برداشت اعضای بدن این جوان 19 ساله در بیمارستان شهید باهنر کرمان انجام و دو کلیه و کبد وی به سه بیمار نیازمند دریافت عضو در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور پیوند زده شد.

گیلانی از خانواده محترم محمودی بواسطه این کار خیرخواهانه قدردانی کرد و گفت: این خانواده با اهدای اعضای جوان عزیز خود، زندگی دوباره به افرادی که اکنون نیازمند دریافت عضو بودند، بخشیدند.

وی همچنین از زحمات و تلاش های پرسنل بیمارستان های شهید باهنر و افضلی پور قدردانی کرد.