۱۳۹۸ چهارشنبه ۷ اسفند
کد : 25282-34172      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي    تعداد بازدید : 171

کارگاه آموزشی سل ویژه پزشکان و مراقبین سلامت پایگاه های بهداشتی شهر کرمان برگزار شد

کارگاه آموزشی سل، ویژه پزشکان و مراقبین سلامت پایگاه های بهداشتی شهری شهر کرمان، بیست و دوم دی ماه در سالن آموزش مرکز 22 بهمن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان ، در این کارگاه علی سلجوقی کارشناس برنامه سل واحد پیشگیری این مرکز ضمن بیان اهداف برگزاری این کارگاه ، دستورالعمل پایش برنامه سل و نحوه ی بیماریابی در موارد مشکوک را ارائه کرد.

در ادامه دکتر فرانک گدری پزشک سل مرکز خدمات جامع سلامت شهید دادبین، آموزش های لازم در خصوص کلیات سل، تعارف استاندارد، پاتولوژی، بیماری زایی و همچنین روش های تشخیص و درمان و عوارض دارویی در درمان بیماری سل را ارائه کرد.

در پایان فاطمه اردش کارشناس سل مرکز خدمات جامع سلامت شهید دادبین نیز در خصوص نحوه ی تکمیل پرونده بیمار و مراحل مراقبت اطرافیان بیمار توضیحات لازم را بیان کرد.