۱۳۹۸ چهارشنبه ۷ اسفند
کد : 24913-34201      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي    تعداد بازدید : 207
به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛

کلاس آموزشی ویژه متخصصین زنان و زایمان ضریب کا

کلاس آموزشی ویژه فارغ التحصیلان زنان و زایمان مشمول خدمات مورد تعهد (ضریب کا) دانشگاه های قطب هشتم کشوری به صورت ویدئو کنفرانس، سه شنبه 24 دی ماه در محل سالن کنفرانس معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این دوره به همت اداره مامایی این معاونت، ویژه فارغ التحصیلان زنان و زایمان مشمول خدمات مورد تعهد (ضریب کا) قطب هشتم کشوری شامل دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، رفسنجان، بم، جیرفت، زاهدان، زابل و ایرانشهر برگزار شد.

دکتر هاشمیان معاونت درمان دانشگاه، هدف از برگزاری کلاس را آشنایی این متخصصان با پروتکل های تدوین شده، آیین نامه ها و دستورالعمل های صادر شده و توانمندی های آنها در مدیریت فوریت های مامایی دانست.

گفتنی است این کلاس با همکاری مدیریت گروه های زنان، کودکان، پزشکی قانونی و معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.