کد : 25281-34502      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۵ بهمن   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ بهمن    تعداد بازدید : 570
در چهارمین روز از ایام دهه فجر با حضور معاون عمرانی استاندار صورت پذیرفت::

بهره برداری از سه طرح بهداشتی درمانی در شهرستان بردسیر

سه طرح بهداشتی درمانی با اعتبار 53 میلیارد ریال با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان در چهارمین روز از دهه فجر در شهرستان بردسیر افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، این تعداد طرح با حضور دکتر سید وحید احمدی طباطبایی معاون بهداشتی و دکتر مهدی توحیدی مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

پایگاه سلامت شهری بردسیر امروز با زیربنای 320 متر مربع و اعتبار ساخت و تجهیز حدود 10 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

اورژانس بیمارستان قائم(عج) بردسیر نیز  که توسعه و بهسازی آن انجام شده بود امروز افتتاح شد، زیربنای ساختمان اورژانس از 330 متر به 745 متر مربع و ظرفیت آن  از 10 تخت به 24 تخت اورژانس افزایش یافته است.

برای ساخت و تجهیز ساختمان اورژانس نزدیک به چهل میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

استاندارد سازی و بهسازی تصفیه خانه بیمارستان قائم(عج) بردسیر هم که انجام شده، امروز به بهره برداری رسید.

استاندارد سازی با هدف حذف چاه های جاذب و استفاده از پساب انجام شده که 3 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

d (5)
d (6)