۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ فروردين
کد : 27752-34573      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ شنبه ۱۹ بهمن   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ بهمن    تعداد بازدید : 92

ساخت اولین اپلیکیشن های فارسی در زمینه کنترل و درمان شپش سر و ساس تختخواب

طراحی و ساخت نرم افزار های مبتنی بر تلفن همراه "شناسایی، پیشگیری، کنترل و درمان شپش سر" و "شناسایی، پیشگیری، کنترل و درمان ساس تختخواب" در گروه بیولوژی و کنترل ناقلین دانشکده بهداشت دانشگاه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه، این برنامه ها در راستای سلامت و مبتنی بر تلفن همراه  می باشد  که توسط اساتید گروه بیولوژی و مبارزه با ناقلین، دانشکده بهداشت تهیه شده است.

نرم افزارهای  ارائه شده، به عنوان اولین اپلیکیشن های فارسی ساخته شده در ایران در زمینه کنترل و درمان شپش سر و ساس تختخواب می باشند که  به صورت آفلاین(بدون استفاده از اینترنت) جهت افزایش سطح آگاهی و شناخت کاربران اطلاعاتی از قبیل شکل­ شناسی، روش­ های پیشگیری و کنترل شپش سر و ساس تختخواب را به گروه های مختلف اعم از کارشناسان مراکز بهداشت، دانشجویان علوم پزشکی و سایر اقشار جامعه در جهت افزایش سطح آگاهی و شناخت کاربران ارائه می دهد.

ضرورت ساخت نرم افزار ها

یکی از دلایل افزایش شیوع آلودگی شپش سر و ساس تختخواب آگاهی و دانش عمومی کم افراد آلوده نسبت به بیولوژی و روش­ های کنترل و پیشگیری این آفات بهداشتی است.

آگاهی و شناخت افراد نسبت به بیولوژی و روش­ های کنترل و پیشگیری از شپش سر و ساس تختخواب باعث می ­شود که در مراحل اولیه آلودگی در طول سال تشخیص و آنها را کاهش بدهیم.

باتوجه به مشکلات عدیده ­ای که این آفات بهداشتی خونخوار در حال حاضر در بسیاری از استان­ های ایران ایجاد کرده­ است، ساخت و طراحی این برنامه های مبتی بر تلفن همراه می ­تواند کمک شایانی در بهبود کنترل و درمان آلودگی این حشرات مزاحم از محیط زندگی انسان داشته باشد.

به طور کلی سهولت دسترسی به این برنامه ها و راحتی استفاده از آن منجر به افزایش آگاهی افراد و نهایتا صرفه جویی در هزینه و زمان می شود، لذا استفاده از این نرم افزار های سلامت همراه به افراد و خانواده ها دارای این مشکلات توصیه می­شود.

جهت دریافت این نرم افزار ها می توانید با شماره 09168448158 در شبکه های اجتماعی در ارتباط باشید.