۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
کد : 24913-34577      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ شنبه ۱۹ بهمن   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد    تعداد بازدید : 435
به منظور پیشگیری و آمادگی در مقابل کرونا ویروس برگزار شد؛

نشست مسئولان درمانی دانشگاه با مسئولان وزارت بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس

به منظور پیشگیری و آمادگی در مقابل کرونا ویروس نشست مسئولان درمانی دانشگاه با مسئولان وزارت بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس 19 بهمن ماه در سالن کنفرانس معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، جلسه پیشگیری و آمادگی در مقابل بیماری کورنا ویروس، با حضور دکتر حضرتی معاون پرستاری وزارت متبوع و گروه کارشناسی مربوطه و سایر دانشگاه های علوم پزشکی به صورت ویدئو کنفرانس و دکتر غضنفری کارشناس کنترل عفونت معاونت، رحمتیان مدیر پرستاری و کارشناسان اداره پرستاری دانشگاه، خادمی معاون فنی اورژانس پیش بیمارستانی، مدیران پرستاری و پرستاران کنترل عفونت بیمارستان ها و مراکز درمانی دانشگاه به صورت حضوری در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

در این جلسه  توضیحات لازم در خصوص نوع بیماری، اتیولوژی(سبب شناسی و علت پدیده)، علائم و راه های انتقال و سرایت  این بیماری توسط دکتر رضایی متخصص عفونی و خانم مستوفیان مسئول واحد کنترل عفونت وزارت بهداشت ارائه شد.

در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

نظر شما :