۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
کد : 25281-34603      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ بهمن   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ بهمن    تعداد بازدید : 12

اولین نشست تعامل والدین دانشجویان با دانشگاه برگزار شد

اولین نشست تعامل والدین دانشجویان با دانشگاه 20 بهمن ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، این نشست به مناسبت ایام الله دهه فجرتوسط "اداره مشاوره معاونت فرهنگی و دانشجویی"  با همکاری دانشکده پزشکی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

در این نشست دکتر لادن لنگرودی مدیر دانشجویی دانشکده پزشکی، به بیان اهداف تشکیل این جلسه و لزوم تداوم تعامل والدین با دانشگاه پرداخت.

سپس معاون فرهنگی و دانشجویی "دکتر محسن بارونی" ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این جلسه به اهمیت و نقش والدین در حوزه دانشجویی و آموزشی پرداختند و اظهار داشتند با توجه به افزایش آسیب های اجتماعی در حوزه دانشجویی، لزوم همکاری هر چه بیشتر تعامل والدین با دانشگاه ایجاد شده است.

لازم است تا والدین محترم ، دوشادوش اداره مشاوره ، در رفع مشکلات دانشجویان در حوزه های مختلف پیش قدم باشند. همچنین یکی از اهداف معاون فرهنگی و دانشجویی را تشکیل "دفتر نهاد تعامل والدین با دانشگاه "همانند سایردانشگاه های بزرگ کشور در اداره مشاوره دانستند.

ایشان بیان داشتند برای توانمند سازی والدین و دانشجویان ، اداره مشاوره برنامه ریزی گسترده ای برای سال 1399 انجام داده است که در این خصوص معاون دانشجویی، تمام همت خود را در خصوص دعوت از اساتید و برگزاری و تداوم این جلسات اجرا خواهد نمود.

در ادامه دکتر زهرا سلطانی معاون آموزشی دانشکده پزشکی، به بیان اهداف آموزشی دانشکده پزشکی و لزوم حضور و حمایت والدین از دانشجویان و تعامل گسترده آنان با دانشکده پرداخت و اضافه کرد با توجه به سنگینی دروس تخصصی دانشجویان قطعا حمایت و تعامل والدین در هدایت دانشجویان در مسیر تحصیلی مسمر ثمر خواهد بود.

به پیشنهاد دکتر حسین فلاح مدیر آموزش دانشکده پزشکی ادامه جلسه به صورت پرسش و پاسخ والدین ادامه یافت. والدین در این جلسه به بیان دغدغه ها و لزوم تداوم تعامل خود با دانشگاه پرداختند.

یکی از مدعوین در خصوص دغدغه تحصیلی فرزند خود سوال نمودند که دکتر محسن بارونی در پاسخ به ایشان درخواست کردند که با سیستم ارسال پیامک از سوی آموزش دانشکده در جریان وضعیت تحصیلی و همچنین در صورت لزوم افت دروس قرار گیرند.

همچنین والدین مسایل خاص و نگرانی خود از فرزندانشان را به اداره مشاوره منتقل کردند که لازم شد این دغدغه ها در کارگروه های تخصصی بررسی و نتیجه به سمع و نظر حضار رسانده شود.