۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ بهمن
کد : 24912-34604      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۱ بهمن   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۱ بهمن    تعداد بازدید : 66
معاونت بهداشتی برگزار کرد:

جلسه آمادگی مواجهه با کرونا ویروس جدید

جلسه آمادگی مواجهه با کرونا ویروس جدید 2019، در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، در این جلسه معاون بهداشتی دانشگاه گزارشی از آخرین وضعیت این بیماری در چین و سایر کشورها ارائه داد.

دکتر سید وحید احمدی طباطبایی اقدامات صورت گرفته در خصوص کاهش احتمال مواجهه با این بیماری را در کشور و استان کرمان را تشریح کرد.

در این جلسه همچنین بر لزوم تقویت برنامه های رصد و پایش گردش احتمالی ویروس و انتشار آن در استان و هماهنگی همه ارگان ها در این زمینه تاکید شد.

مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری، نماینده بهداری ناجا، نماینده اداره کل اطلاعات  استان، نماینده اداره بهداشت و درمان سپاه، نماینده اداره مهاجرت و گذرنامه نیروی انتظامی، نماینده وزارت امور خارجه در کرمان، معاون اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی، مسئول امور اتباع و مسئول اردوگاه ردمرزی، نماینده سازمان صنعت و معدن و تجارت استان، نماینده سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در این جلسه حضور داشتند.