۱۳۹۹ شنبه ۲۳ فروردين
کد : 27751-34635      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۱ بهمن   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۱ بهمن    تعداد بازدید : 208

مراسم بزرگداشت دهه فجر در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

مراسم بزرگداشت دهه فجر و چهلمین روز شهادت سردارشهید حاج قاسم سلیمانی با حضور عضو هیات نظارت بر انتخابات، روز یکشنبه بیستم بهمن ماه در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، در این جلسه عضو هیات نظارت بر انتخابات، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و چهلمین روز شهادت سردار سپهد شهید حاج قاسم سیلمانی، در تبیین بندهای بیانیه گام دوم انقلاب گفت: چهل سال از انقلاب اسلامی گذشته و خدمات و نعمات زیادی علی رغم مشکلات، دشمنی ها و تحریم های ظالمانه کشورهای غربی نصیب کشور شده است و اکنون در آستانه ورورد به چهل و یکمین سال انقلاب اسلامی و در ورود به گام چهل سال دوم باید همه اعم از مسئولان و مردم دست به دست هم بدیم و این انقلاب را که با خون شهیدان جان گرفته است به کمال برسانیم.

دکتر جلالی ادامه داد: یکی از اصلی ترین موارد بیانیه گام دوم انقلاب دادن امیدواری به جامعه است که متاسفانه دشمنان با همکاری رسانه های معاند و منافقین و  استفاده از فضای مجازی در حال القای ناامیدی و یاس از انقلاب هستند.

این سرگرد پلیس فتا افزود: رهبر انقلاب تاکید بسیار زیادی بر فضای مجازی دارند و همیشه فرمودند که اگر رهبر نمی شدم قطعاً رئیس شورای عالی فضای مجازی می شدم چون بحث فضای مجازی به اندازه خود انقلاب اهمیت زیادی دارد و فضای مجازی دو برابر فرصت و یک برابر تهدید است.

وی افزود: امروز پاشنه آشیل انقلاب اسلامی عدم  مدیریت مطلوب فضای مجازی است و متاسفانه چه در مدیریت، چه در تولید محتوای ایران اسلامی و چه در نظارت بر آن دچار ضعف های جدی هستیم.

این استاد دانشگاه در تکریم شهید سلیمانی گفت: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی پرورش شیر مردهایی چون سردار سلیمانی است و وی  واقعا یکی از مخلص ترین مردان انقلاب بودند و ما در همه زمینه ها اعم از سیاسی و اقتصادی یک سلیمانی کم داریم.

این عضو هیات علمی دانشگاه خاطر نشان کرد: در بخشی از وصیت شهید سلیمانی، خطاب به مردم کرمان نوشته شده بود که من شما را بیش از پدر و مادرم دوست دارم چون بیشتر در کنار شما بوده ام.

پخش کلیپ بزرگداشت دهه فجر و آوایی در مدح شهید سلیمانی خاتمه بخش این مراسم بود.