کد : 24912-34657      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ بهمن   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ بهمن    تعداد بازدید : 426

کمیته هماهنگی برنامه های هفته ملی سلامت مردان تشکیل شد

کمیته هماهنگی برنامه های هفته ملی سلامت مردان در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی،  هفته نخست اسفندماه هفته ملی سلامت مردان است که امسال با شعار "محیط کار سالم، کارکنان سالم" و با هدف حساس سازی گروه های هدف در راستای ارتقای سلامت شاغلان در محیط کار برگزار می شود.

موضوع کمپین ملی سلامت مردان حمایت، آگاهی و عمل برای سلامت مردان در محیط کار انتخاب شده است.

گروه های هدف اصلی این کمپین را مردان به ویژه جمعیت جوان و میانسال شاغل در محیط کار، سیاستگذاران و مدیران سازمان ها و عموم جامعه و خانواده ها تشکیل می دهند.

در کمیته هماهنگی برنامه های هفته ملی سلامت مردان، معاون بهداشتی دانشگاه، رئیس روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد تیموریان اورولوژیست، نماینده شهرداری و مدیران گروه معاونت بهداشتی حضور داشتند.

IMG_1847 (Copy)
IMG_1848 (Copy)