۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
کد : 25281-34712      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ بهمن   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ بهمن    تعداد بازدید : 300

بازدید نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران از مدیریت روابط بین الملل دانشگاه و دبیرخانه مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت

نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران،27 بهمن ماه در سفر به کرمان از مدیریت روابط بین الملل دانشگاه و دبیرخانه مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این بازدید "کریستف هملمن "با واحدهای مدیریت روابط بین الملل و فعالیت های انجام شده در این واحدها آشنا شد.

دکتر امیر حیدری مدیر روابط بین الملل دانشگاه نیز از طریق ویدئو کنفرانس در مورد فعالیت های انجام شده، برنامه های آتی دبیرخانه مراکز همکار و پتانسیل های مراکز مختلف در خصوص پیوستن به مراکز همکار سازمان بهداشت جهانی توضیحاتی را به نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران ارائه کرد.