۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
کد : 25281-34716      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ بهمن   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ بهمن    تعداد بازدید : 462

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران

نماینده سازمان بهداشت جهانی در سفر خود به کرمان، 27 بهمن ماه با رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، رئیس دانشگاه در این دیدار در رابطه با فعالیت های بهداشتی و درمانی دانشگاه سخن گفت.

دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد گفت: در رابطه با اپیدمی کرونا ویروس اقداماتی از جمله تهیه کلیپ هایی در رابطه با این بیمار و انتشار آن در فضای مجازی انجام شده که مورد استقبال قرار گرفته است.

وی از دیگر اقدامات در حال انجام این دانشگاه را اجرای برنامه حذف بیماری هپاتیت سی عنوان کرد و گفت: این طرح از ابتدای سال آینده و با همکاری خیران حوزه سلامت اجرایی می شود.

وی ادامه داد: این دانشگاه در جهت کنترل بیماری لیشمانیوز در استان و کشور اقداماتی را از جمله تهیه واکسن در رابطه با این بیماری انجام داده که در فاز سوم مطالعات بالینی است و حمایت های لازم را در راستای کنترل این بیماری دارد.

وی افزود: همچنین این دانشگاه برای علت یابی و پیشگیری در زمینه بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی و عروقی، سرطان ها و ... فعالیت هایی در حال انجام است.

نظر شما :