به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، مدیر دانشجویی اقداماتی که تاکنون در سطح دانشگاه انجام شده را تشریح کرد.
نکونام افزود: این اقدامات شامل توزیع ماسک، دستکش و کلاه و روپوش جدید به پرسنل بخش تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی؛ نظارت بر رعایت موازین بهداشتی توسط پرسنل سلف سرویس؛ ضدعفونی مضاعف ظروف پس از شستشو؛ گندزدایی مرتب سطوح؛ حذف غذاهای خام ازجمله سبزی و سالاد از برنامه غذایی و جایگزین مناسب برای آن و شروع گندزدایی سطوح در خوابگاهها است.
همچنین مقرر شده اقدامات ذیل با محوریت نامه معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی وزارت خانه در اولویت انجام قرار گیرد.
۱_در فضاهای مجازی و کانالهای دانشجویی دستورالعمل کشوری پیشگیری از کرونا گذاشته شود و همچنین پمفلت و بروشورهای آموزشی از معاونت بهداشتی تهیه و در اماکن فرهنگی دانشجویی توزیع و نصب گردد.
۲_جهت بازدید کارشناسان بهداشتی معاونت بهداشتی و واحد مبارزه با بیماریها از خوابگاهها و سلف سرویس هماهنگیهای لازم بعمل آید.
۳_خوابگاههای دانشجویی و سلف سرویس هر سه روز یک مرتبه توسط شرکت معرفی شده از معاونت بهداشتی ضدعفونی گردد.
۴_درصورت مشاهده فرد مشکوک به کرونا تا رسیدن کادر درمان، وی در یک اتاق جداگانه نگهداری و بلافاصله از طریق اورژانس به بیمارستان انتقال داده شود.
۵_شورای صنفی دانشجویان رابط جهت بررسی و پایش وضعیت بیماری در خوابگاهها و سایر اماکن معرفی نماید و آموزشهای لازم به آنها داده شود.
۶_یک جلسه آموزشی با هماهنگی معاونت بهداشتی جهت توجیه کارکنان خوابگاهها و کارکنان غذاخوری و آشپزخانهها و همکاران گرامی گذاشته شود.
۷_درصورت وجود دانشجو در خوابگاه های دانشجویی و عدم تعطیلی دانشگاه، از طرف اداره مشاوره اقدامات لازم بعمل آید.
۸_در سالن غذاخوری، غذا در ظروف یکبارمصرف توزیع و از سرو غذا در سالن غذاخوری جلوگیری بعمل آید.
۹_اتوبوس های حمل و نقل دانشجویی نیز ضدعفونی شوند
.