۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
کد : 25281-35066      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ شنبه ۱۷ اسفند   تعداد بازدید : 4948

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از زحمات خالصانه و شبانه روزی مدافعان سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پیامی، از همت والا و تلاش های شبانه روزی مدافعان سلامت قدردانی کرد.
سلام و درود بر شما که در این روزهای سخت، متعهدانه و ايثارگرانه در صف اول مبارزه با بیماری کرونا قرار گرفته اید.

شما عزیزان،  جان با ارزش خود را به میدان آورده اید تا از هموطنان محافظت كرده  و انسانیت را بسیار زیبا معنا می کنید.

از خودگذشتگی و فداکاری شما ستودنی است و زبان و قلم از بیان آن قاصر  است.

از تلاش ها و زحمات همه كاركنان حوزه سلامت، اعم از پرستاران، بهياران، تكنيسين های بيمارستانی و پيش بيمارستانی، كاركنان خدماتی و انتظامی بخش ها، كاركنان آزمايشگاه ها و راديولوژی، دستياران، كارورزان، پزشكان عمومی، پزشكان متخصص، همكاران زحمتكش حوزه های  بهداشتی، دارویی، درمانی، پشتيبانی، آموزشی، دانشجویی و كليه همكاران عزيز  در همه بخش های دولتی و خصوصی صميمانه قدردانی و سپاسگزاری می نمايم.

سلامتي و عزت یکایک شما عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد
رئیس دانشگاه