۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ فروردين
کد : 24912-35171      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۶ اسفند   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۶ اسفند    تعداد بازدید : 233

فعالیت بهداشت محیط در خصوص پیشگیری و کنترل کرونا ویروس تا 25 اسفند

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی فعالیت های این گروه از ابتدای مقابله با کرونا ویروس تا 25 اسفندماه را به تفکیک تشریح کرد.

مهندس حمیدرضا گلزاری در این باره گفت: کارشناسان سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمان، تا کنون 2462 مورد بازدید از اماکن عمومی داشته و افراد را در این زمینه آموزش داده اند.

وی افزود: همچنین تاکنون 3688 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته است.

وی بازدید از مساجد و پمپ بنزین ها را نیز از فعالیت های خود عنوان کرده و گفت: تاکنون 278 مورد مساجد و 59 مورد پمپ بنزین ها مورد بازدبد قرار گرفته اند.

گلزاری گفت: همچنین بیمارستان ها 23 مورد و مراکز بهداشتی درمانی 198 مورد بازدید شده اند.

وی بازدید از نانوایی ها را از موارد مهم بازدید برشمرده و گفت: 1861 مورد بازدید از نانوایی های سطح شهرستان های تحت پوشش دانشگاه انجام گرفته و تذکرات بهداشتی لازم به آنها ارائه شده است.

وی گفت: یکی از فعالیت های کارشناسان بهداشت محیط، رسیدگی به شکایاتی است که از طریق سامانه 190 گزارش می شوند که تاکنون به 88 مورد از این شکایات رسیدگی شده است.

گلزاری در خصوص تعطیلی و پلمپ واحدهای متخلف گفت: از ابتدای فعالیت در خصوص پیشگیری از کرونا ویروس تاکنون 92 مورد از واحدهای مختلف بازدید شده که تخلف بهداشتی داشته اند پلمپ شده اند.

وی نظارت بر دفن اجساد مشکوک به کرونا را نیز جمله فعالیت های بهداشت محیط عنوان کرده و گفت: تا کنون بر دفن 8 مورد جسد مشکوک به کرونا نظارت انجام گرفته است.

index