۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ فروردين
کد : 24913-35214      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ فروردين   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ فروردين    تعداد بازدید : 516

بازدید نوروزی تیم معاونت درمان از مرکز آموزشی درمانی افضلی پور

تیم معاونت درمان به مناسبت فرارسیدن سال جدید سوم فروردین ماه از مرکز آموزشی درمانی افضلی پور بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر هاشمیان معاون درمان دانشگاه، دکتر توحیدی مدیر درمان،  دکتر غضنفری فوکال پوینت اجرایی کرونا ویروس دراین معاونت، دکتر نیک روش رئیس اداره نظارت بر درمان، رحمتیان مدیر پرستاری و جعفری مسئول روابط عمومی معاونت در راستای تبریک سال جدید و عرض خسته نباشید و همچنین پیگیری و نظارت بر روند درمان بیماران مبتلا به کرونا ویروس( Covid19 )  از بخش های اورژانس، تریاژ، جراحی، مراقبت های ویژه(  ICU )؛ عفونی؛ زنان و زایمان و مامایی و دفتر پرستاری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور بازدید کردند.

دراین بازدید در بخش تریاژ نحوه دسته بندی بیماران بر اساس نوع بیماری و سطح بندی آنها بر اساس روند پیگیری درمان خصوصا بیماران تنفسی مورد ارزیابی قرار گرفت و نکات لازم در خصوص رعایت نکات ایمنی در مواجهه با بیماران تنفسی و تب دار بیان شد.

در بازدید از بخش های اورژانس، جراحی، مراقبت های ویژه( ICU )؛ زنان و زایمان و مامایی دکتر هاشمیان ضمن تبریک سال جدید و خدا قوت و خسته نباشید به پرسنل و همکاران پزشک و پرستار ضمن تاکید بر حفاظت فردی پرسنل بر بهینه مصرف کردن ماسک های فیلتردار و پوشش های حفاظت فردی بر اساس نوع کار بر بالین بیمار تاکید و ملاک عمل را پروتکل های کشوری بیان کرد.

معاون درمان دانشگاه وهمراهان  در بازدید از بخش عفونی این مرکز با پرستاران؛ دستیاران تخصص و اینترن های این بخش دیدار کردند ضمن مشاهده روند پیگیری امور مربوط به درمان بیماران  توصیه هایی لازم را در خصوص رعایت نکات ایمنی و حفاظت فردی مانند شستن و ضدعفونی کردن دست ها بیان کردند.

همچنین از تلاش های آنها در درمان بیماران مبتلا به کرونا ویروس تقدیر شد.

دکتر هاشمیان با حضور در دفتر پرستاری ضمن تبریک سال نو از زحمات مدیر و معاون پرستاری ؛ سوپروایزران ؛ سرپرستاران؛ پرستاران؛ بهیاران و کمک بهیاران در شرایط بحران کرونا ویروس تقدیرکرد.

شایان ذکر است در این بازدید دکتر دهقان مدیر و دکتر سلاجقه معاون درمان مرکز آموزشی درمانی تیم بازدید کننده را همراهی و در خلال بازدید مشکلات و چالش های مرکز مطرح  و مورد ارزیابی قرار گرفت.

IMG_0565_001
IMG_0568_001