به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان ، در راستای طرح مقابله با کرونا و همزمان با شروع تعطیلات نوروزی، از تاریخ 29 اسفند لغایت 8 فروردین ماه ستل جاری، 1040 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و 220 واحد اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط بازدید شد
مهندس محمد باقر شهابی نژاد افزود: ضمن بازدید از این مراکز و اماکن ، کنترل نصب پوستر شستشوی دست و پروتکل گندزدایی انجام و اموزش ها و توصیه های لازم ارائه شد.
وی افزود: طی این بازدید ها 1120 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف، جمع اوری و معدوم، تعداد 23 مرکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی متخلف از مقررات بهداشتی پلمپ و به 94 شکایات بهداشتی واصله به سامانه 190 رسیدگی شد.