۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
کد : 27761-36447      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲ مرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۹ شنبه ۴ مرداد    تعداد بازدید : 220
به همت دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛

بانوان محجبه در معاونت های دانشکده و بیمارستان امام رضا(ع) سیرجان تقدیر شدند

در مراسمی با حضور نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشکده علوم پزشکی سیرجان، رییس و معاونین دانشکده علوم پزشکی سیرجان از بانوان محجبه در معاونت های مختلف دانشکده و بیمارستان رضا(ع) تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی نیا نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این مراسم گفت: یکی از فواید و آثار مهم حجاب در بُعد فردی، ایجاد آرامش روانی بین افراد جامعه است. انقلاب اسلامی ایران، انقلاب ارزش هاست و برای صیانت از ارزش ها نیز باید از همه جوانب و راه کارها استفاده کرد. در این میان ابزارها و راه کارهای فرهنگی نقش مهم و تأثیرگذاری دارند. غرب برای مبارزه با انقلاب اسلامی به شیوه های مختلفی روی آورده که نفوذ فرهنگی یکی از این شیوه ها بود. جوانان ما بایستی هشیار باشند و با این شیوه های غرب مقابله کنند.

حجت الاسلام محمد حسین عبدالهی نیا به توصیه رهبر معظم انقلاب در خصوص مسئله‌ حجاب و حیای اسلامی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: ایشان در موضوع حجاب بسیار لطیف و صمیمانه، توصیه پدرانه به دانشجویان داشتند تا به این مسأله دینی اهمیت ویژه قائل باشند. از دانشجویان، اساتید و کارکنان انتظار می‌رود که به‌صورت ویژه این توصیه رهبر معظم انقلاب را مورد عنایت قرار دهند.
حجت الاسلام پورحبیبی مسئول دبیرخانه ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر غلامعبای محمدی رئیس دانشکده، دکتر محمودرضا مسعودی معاون آموزشی و فرهنگی دانشجویی، دکتر موسی نصراله پور معاون توسعه، دکتر محمد موقری پور معاون بهداشتی دانشکده، دکتر نرگس جهانگیری رئیس بیمارستان امام رضا(ع) سیرجان، حمید شاهدادی مدیر دانشجویی و فرهنگی و سلمان فرحبخش مسئول امور فرهنگی دانشکده علوم پزشکی سیرجان نیز در این مراسم به بیان سخنانی در حوزه عفاف و حجاب و ارزش های دینی پرداختند.
در پایان این مراسم با حضور در ساختمان های معاونت های دانشکده علوم پزشکی و بیمارستان از بانوان و دانشجویان فعال در عرصه عفاف و حجاب دانشکده از سوی معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی دانشکده و دفتر نهاد رهبری، تجلیل شد

همچنین از خانم دکتر جهانگیری رییس بیمارستان امام رضا (ع) سیرجان نیز تقدیر شد.

1 (1)
1 (10)