به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، این مسابقه به همت امور بانوان و خانواده و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه با هدف ایجاد فضایی شاد و همدلی در منزل در دوران کرونایی، ارتقاء سطح آگاهی در خصوص خواص تخم مرغ و ترویج غذاهایی که با تخم مرغ پخته می شود، برگزار شد.
گفتنی است تمامی عکس های ارسالی جهت شرکت در مسابقه در سایت امور بانوان دانشگاه می باشد.
بخش دانشجویی
|
فاطمه نواده دانشجوی رشته
علوم تغذیه
|
بخش کارمندی
|
ایمان نقوی
معاونت دانشجویی فرهنگی
|
|
محمدرضا
شمس الدینی
نگهبانی دانشگاه
|
|
فائزه صباح
حوزه ریاست
|
|
پروین مولی زاده
دانشکده بهداشت
|
|
سمیه
کویری زاده
معاونت دانشجویی فرهنگی
|
|
ملیحه
جمعه فرسنگی
معاونت دانشجویی فرهنگی
عکس(نو آوری)
|