۱۴۰۰ جمعه ۲۷ فروردين
کد : 25281-37742      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۷ مهر   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۸ مهر    تعداد بازدید : 402

رونمایی از چهار رویداد کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در نظر دارد در ترم تحصیلی جاری چهار رویداد بزرگ را برگزار نماید.
دکتر سعید احمدزاده در گفت‌و ‌گو با خبرنگار ما عنوان کرد کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، با هدف ایجاد بستر مناسب برای شکوفایی، رشد و اعتلای علمی و پژوهشی دانشجویان و نهادینه ساختن فعالیت های پژوهشی در بین آنها و انجام کار گروهی در نظر دارد در ترم تحصیلی جاری چهار رویداد بزرگ را برگزار نماید.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه از برگزاری آنلاین دومین دوره مسابقات سخنرانی راجع به یک ایده علمیIdea Talk (II) بعنوان اولین رویداد اجرایی این کمیته در ترم جاری خبر داد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را ایجاد بستری مناسب برای تفکر خلاق و رقابت بین دانشجویان و کاوش در جدیدترین عرصه های علمی-پژوهشی مرتبط با نظام سلامت و آشنایی با ایده های خلاقانه در حوزه های مختلف علمی و ارتقاء فن بیان و سخنوری در دانشجویان عزیز ذکر نمود و افزود در این مسابقات دانشجویان از همه رشته ها و همه مقاطع تحصیلی می توانند جدیدترین ایده های علمی-پژوهشی مطرح در سطح ملی و بین‌المللی مرتبط با نظام سلامت را در قالب سخنرانی ارائه نمایند.

وی زمان ثبت ایده ها و محصولات را ۲5 مهرماه لغایت 9 آبان ماه عنوان نمود؛ و گفت علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت کمیته تحقیقات دانشجویی به آدرس" www.kmu.ac.ir/fa/ksrc"  مراجعه نمایند.

دکتر احمدزاده همچنین اعلام نمود که در ترم جاری مجموعه کارگاه های آموزشی متمرکزی مرتبط با حوزه پژوهش شامل 12 عنوان کارگاه آنلاین آموزشی توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه برای کلیه دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی برنامه ریزی شده است؛ که اولین جلسه آن در تاریخ 20 مهرماه برگزار گردید که با استقبال چشمگیر دانشجویان رو به رو شد.
همچنین سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، از انتخاب دانشجویان پژوهشگر برتر دانشگاه بعنوان سومین رویداد در دست اجرای این کمیته نام برد و ادامه داد دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی می‌توانند مستندات علمی و پژوهشی خود را با توجه به آیین‌نامه اجرایی ارائه شده در سایت این کمیته، از تاریخ 27 مهر ماه لغایت 11 آبان ماه در درگاه معرفی شده در سایت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه بارگذاری نموده و جهت ارزیابی در این رویداد ثبت نام نمایند.

دانشجویان با توجه به معیارهای دقیق و متعدد منطبق با آیین‌نامه اجرایی مورد ارزیابی قرارمی‌گیرند و از برگزیدگان  این رویداد در دو سطح داخلی و استانی در هفته پژوهش تجلیل به عمل خواهد آمد.

دکتر احمدزاده از چهارمین برنامه این کمیته در راستای توسعه و ارتقاي کیفیت پژوهش های دانشجویی با افزایش سقف حمایت مالی از طرح‌های پژوهشی مصوب دانشجویان در کلیه مقاطع تحصیلی، به 7 میلیون تومان خبر داد و افزود دانشجویان دوره دکتری تخصصی (Ph.D.) می توانند به ‌طور مستقل و به ‌عنوان مجری اول، طرح پژوهشی خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه ارائه و مصوب نمایند.