کد : 27757-40614      تاریخ ایجاد : ۱۴۰۰ شنبه ۸ خرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۰ شنبه ۸ خرداد    تعداد بازدید : 1271

درمان یبوست از دیدگاه طب سنتی ایرانی

متخصص طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این خصوص گفت: از منظر طب سنتی، بی نظمی در رژیم غذایی، یکی از شایع ترین علل یبوست است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه، دکتر هاله تاج الدینی همچنین گفت: مصرف وعده های غذایی به طور منظم و در ساعات مناسب و خوب جویدن غذا به کاهش این مشکل گوارشی کمک می کند.

این عضو هیات علمی در خصوص پرهیزات غذایی هم گفت: افراد باید از مصرف غذاهایی همچون انواع فست فود، ماکارانی و لازانیا خوداری کنند و مصرف یرنج را در رژیم غذایی خود کاهش دهند.

وی راهکارهایی هم برای درمان یبوست بیان کرد و گفت: استفاده از سبزیجات پخته در رژیم روزانه همراه با روغن زیتون به عنوان میان وعده، پیاده روی روزانه، مصرف سوپ و آش سبزیجات در رژیم غذایی، ماساژ شکم در جهت عقربه های ساعت با روغن بابونه، استفاده از دم نوش گل محمدی، مصرف خیسانده آلو و انجیر در طول روز هم می تواند برای درمان یبوست مفید باشد.

نظر شما :