۱۳۹۸ يکشنبه ۶ بهمن
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي
نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی علوم پایه دانشگاه با رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت 23 دی ماه در محل سالن آمفی تئاتر پردیس برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی علوم پایه دانشگاه با رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت
با حضور رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت برگزار شد:
نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی بالینی دانشگاه
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي
نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 23 دی ماه با حضور رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت در محل سالن کنفرانس معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی بالینی دانشگاه
انجام ارزیابی اعتبار بخشی بسته های آموزشی کلان منطقه 8 کشور
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
ارزیابی اعتبار بخشی بسته آموزشی طرح و تحول و نوآوری کلان منطقه آمایشی هشت کشور 16 آذرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان انجام شد.
انجام ارزیابی اعتبار بخشی بسته های آموزشی کلان منطقه 8 کشور
دانشگاه علوم پزشکی کرمان مستعد برای راه اندازی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۸ مهر
معاون فنی مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی وزارت بهداشت ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی کرمان را برای راه اندازی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای مطلبوب ارزیابی کرد
دانشگاه علوم پزشکی کرمان مستعد برای راه اندازی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای
آزمون مصاحبه دکترای تخصصی PHD در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حال برگزاری است
۱۳۹۸ شنبه ۲۶ مرداد
آزمون مصاحبه دکترای تخصصی PHD در چهار رشته سلامت در بلایا، آینده پژوهی، سیاست گذاری، اپیدمیولوژی با حضور 154 دانشجو دکترا در روزهای 26 و 27 مرداد ماه در محل سالن یاس برگزار می شود.
آزمون مصاحبه دکترای تخصصی PHD در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حال برگزاری است
آزمون صلاحیت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۶ مرداد
آزمون صلاحیت بالینی، 24مرداد ماه در محل ساختمان آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون صلاحیت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
دور دوم اعتبار بخشی آموزشی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۴ مرداد
دور دوم اعتبار بخشی آموزشی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی با اعتبار بخشی بیمارستان ها افضلی پور برگزار شد.
دور دوم اعتبار بخشی آموزشی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
آزمون کارشناسی ارشد برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
آزمون کارشناسی ارشد همزمان با سراسر کشور در تاریخ های27و 28 تیرماه در محل سالن 9 دی پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون کارشناسی ارشد برگزار شد
بازدید دبیر شورای آموزش تخصصی دندانپزشکی وزارت بهداشت از بخش های مختلف دانشگاه
۱۳۹۸ يکشنبه ۲ تير
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی، روز شنبه اول تیرماه از بخش های مختلف دانشگاه بازدید کرد.
بازدید دبیر شورای آموزش تخصصی دندانپزشکی وزارت بهداشت از بخش های مختلف دانشگاه
آزمون دکترای تخصصی تخصصی برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۱ تير
آزمون دکترای تخصصی، 30 و 31 خرداد ماه در محل سالن 9 دی پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون دکترای تخصصی تخصصی برگزار شد