۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاری برگزار شد
۱۳۹۹ شنبه ۵ مهر
آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاری، 3 مهرماه در محل سالن 9 دی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاری برگزار شد
آزمون های علوم پایه پزشکی و پیش کاروزی برگزار شد
۱۳۹۹ شنبه ۲۲ شهريور
آزمون علوم پایه پزشکی و پیش کاروزری در روزهای 20 و 21 شهریور در محل مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه برگزار شد.
آزمون های علوم پایه پزشکی و پیش کاروزی برگزار شد
آزمون بهیاری برگزار شد
۱۳۹۹ جمعه ۱۴ شهريور
آزمون بهیاری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان همزمان با سراسر کشور، 13 شهریور ماه در محل سالن 9 دی برگزار شد
آزمون بهیاری برگزار شد
آزمون صلاحیت بالینی برگزار شد
۱۳۹۹ شنبه ۱ شهريور
آزمون صلاحیت بالینی، 30مرداد ماه در محل ساختمان آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون صلاحیت بالینی برگزار شد
آزمون دستیاری دندانپزشکی برگزار شد
۱۳۹۹ شنبه ۱ شهريور
آزمون دستیاری دندانپزشکی، 30 مرداد ماه در محل سالن مرکز آزمون الکترونیک پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون دستیاری دندانپزشکی برگزار شد
آزمون صلاحت بالینی برگزار شد
۱۳۹۹ جمعه ۳ مرداد
آزمون صلاحیت بالینی، دوم مرداد ماه در محل ساختمان آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
آزمون صلاحت بالینی برگزار شد
مدیر مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کرمان معرفی شد
۱۳۹۹ پنج شنبه ۵ تير
دکتر محمود رضا دهقانی در مراسمی و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به عنوان مدیر جدید مرکز آموزش مداوم این دانشگاه معرفی شد.
مدیر مرکز آموزش مداوم  دانشگاه علوم پزشکی کرمان معرفی شد
کرونا باعث رونق آموزش مجازی در دانشگاه شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۷ اسفند
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، یکی از فعالیت های پررنگ در آموزش دانشگاه، پس از اعلام تعطیلی کلاسهای آموزشی، برقراری کلاسهای آنلاین در دانشکده های تابعه دانشگاه بود.
کرونا باعث رونق آموزش مجازی در دانشگاه شد
تبادل تجربه و علم بین دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و یزد در زمینه آموزش
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۵ بهمن
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یزد و هیات همراه از حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کرد.
تبادل تجربه و علم بین دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و یزد در زمینه آموزش
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي
نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی علوم پایه دانشگاه با رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت 23 دی ماه در محل سالن آمفی تئاتر پردیس برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی علوم پایه دانشگاه با رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت