۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
کرونا باعث رونق آموزش مجازی در دانشگاه شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۷ اسفند
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، یکی از فعالیت های پررنگ در آموزش دانشگاه، پس از اعلام تعطیلی کلاسهای آموزشی، برقراری کلاسهای آنلاین در دانشکده های تابعه دانشگاه بود.
کرونا باعث رونق آموزش مجازی در دانشگاه شد
تبادل تجربه و علم بین دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و یزد در زمینه آموزش
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۵ بهمن
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یزد و هیات همراه از حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کرد.
تبادل تجربه و علم بین دانشگاه های علوم پزشکی کرمان و یزد در زمینه آموزش
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي
نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی علوم پایه دانشگاه با رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت 23 دی ماه در محل سالن آمفی تئاتر پردیس برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی علوم پایه دانشگاه با رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت
با حضور رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت برگزار شد:
نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی بالینی دانشگاه
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي
نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 23 دی ماه با حضور رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت در محل سالن کنفرانس معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
نشست هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی بالینی دانشگاه
انجام ارزیابی اعتبار بخشی بسته های آموزشی کلان منطقه 8 کشور
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
ارزیابی اعتبار بخشی بسته آموزشی طرح و تحول و نوآوری کلان منطقه آمایشی هشت کشور 16 آذرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان انجام شد.
انجام ارزیابی اعتبار بخشی بسته های آموزشی کلان منطقه 8 کشور
دانشگاه علوم پزشکی کرمان مستعد برای راه اندازی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۸ مهر
معاون فنی مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی وزارت بهداشت ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی کرمان را برای راه اندازی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای مطلبوب ارزیابی کرد
دانشگاه علوم پزشکی کرمان مستعد برای راه اندازی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای
آزمون مصاحبه دکترای تخصصی PHD در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حال برگزاری است
۱۳۹۸ شنبه ۲۶ مرداد
آزمون مصاحبه دکترای تخصصی PHD در چهار رشته سلامت در بلایا، آینده پژوهی، سیاست گذاری، اپیدمیولوژی با حضور 154 دانشجو دکترا در روزهای 26 و 27 مرداد ماه در محل سالن یاس برگزار می شود.
آزمون مصاحبه دکترای تخصصی PHD در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حال برگزاری است
آزمون صلاحیت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۶ مرداد
آزمون صلاحیت بالینی، 24مرداد ماه در محل ساختمان آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون صلاحیت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
دور دوم اعتبار بخشی آموزشی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۴ مرداد
دور دوم اعتبار بخشی آموزشی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی با اعتبار بخشی بیمارستان ها افضلی پور برگزار شد.
دور دوم اعتبار بخشی آموزشی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
آزمون کارشناسی ارشد برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
آزمون کارشناسی ارشد همزمان با سراسر کشور در تاریخ های27و 28 تیرماه در محل سالن 9 دی پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون کارشناسی ارشد برگزار شد