۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
معاون بهداشتی دانشگاه تشریح کرد:
طرح مدیریت اپیدمی کووید ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور
۱۳۹۹ شنبه ۱ آذر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در تشریح برنامه مدیریت اپیدمی کووید ۱۹ به شیوه محله محور گفت: این طرح برپایه برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت برنامه ریزی شده است.
طرح مدیریت اپیدمی کووید ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور
به همت معاونت بهداشتی برگزار شد:
جلسه اجرای برنامه مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور
۱۳۹۹ شنبه ۱ آذر
جلسه چگونگی اجرای برنامه مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور، در سالن آموزش سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.
جلسه اجرای برنامه مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور
مانور قطع برق در معاونت بهداشتی برگزار شد
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۱ آبان
مانور قطع برق با حضور اعضای کمیته بحران معاونت بهداشتی، صبح امروز در این معاونت برگزار شد.
مانور قطع برق در معاونت بهداشتی برگزار شد
به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛
کارگاه بازآموزی ارتقاء سلامت نوزادان
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۱ آبان
کارگاه بازآموزی ارتقاء سلامت نوزادان به صورت ویدئو کنفرانس ویژه کارشناسان برنامه های سلامت مادران و نوزادان و مسئولین واحد سلامت خانواده شهرستان های تابعه برگزار شد.
کارگاه بازآموزی ارتقاء سلامت نوزادان
در هفته ملی سلامت بانوان ایرانی برگزارشد:
دوره های آموزشی سلامت زنان در دوران کرونا
۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
دوره های آموزشی سلامت زنان در دوران کرونا، در هفته سلامت بانوان ایرانی در معاونت بهداشتی برگزارشد.
دوره های آموزشی سلامت زنان در دوران کرونا
تشریح اهمیت سلامت زنان در دوران همه گیری کووید 19
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۳ مهر
24 تا 30 مهرماه، هفته ملی سلامت زنان نامگذاری شده است که امسال نیز با توجه به همه گیری ویروس کرونا، موضوع "سلامت زنان در دوران کرونا" برای آن انتخاب شده است.
تشریح اهمیت سلامت زنان در دوران همه گیری کووید 19
تشریح شعار و روزشمار هفته سلامت زنان
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۳ مهر
هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) در هفته آخر مهرماه، به موضوع سلامت زنان در دوره کرونا اختصاص یافته است.
تشریح شعار و روزشمار هفته سلامت زنان
اهمیت مصرف ید در تغذیه
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۲ مهر
ید یک عنصر طبیعی مورد نیاز است که به مدت طولانی در بدن ذخیره نمی شود. در نتیجه لازم است مقدار کمی از آن به طور روزانه مصرف شود.
اهمیت مصرف ید در تغذیه
مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی؛
سلامت روان در دوران پاندمی کرونا اهمیت بسیاری دارد
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۰ مهر
مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی گفت: با توجه به شیوع پاندمی کرونا در جهان، در حال حاضر شرایط سخت و استرس زایی پیش روی همه مردم جهان قرار دارد.
سلامت روان در دوران پاندمی کرونا اهمیت بسیاری دارد
تشریح شعار و روز شمار هفته سلامت روان
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۶ مهر
هر ساله در کشور ما 18 تا 24 مهر ماه هفته سلامت روان نامگذاری شده است و برنامه هایی برای استفاده حداکثری از این ایام در دستور کار قرار می گیرد.
تشریح شعار و روز شمار هفته سلامت روان