آلودگی هوا ترکیبات مغز را تغییر می‌دهد
۱۳۹۳ يکشنبه ۵ بهمن
مغز یکی از پیچیده ترین ارگان های بدن انسان است که سخت ترین وظایف را بر عهده دارد؛ کنترل سیستم های عصبی، احساسات و عواطف هیجانی، راه رفتن، صحبت کردن، نفس کشیدن و فکر کردن و هزاران فعالیت دیگر.
آلودگی هوا ترکیبات مغز را تغییر می‌دهد
جلسه کمیته بهداشت در بلایا و پدافند غیر عامل در معاونت بهداشتی برگزار شد
۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
جلسه کمیته بهداشت در بلایا و پدافند غیر عامل با حضور معاون بهداشتی و اعضای این کمیته 23 دی ماه در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
جلسه کمیته بهداشت در بلایا و پدافند غیر عامل در معاونت بهداشتی برگزار شد
برگزاری کارگاه آموزشی بیماریابی قلبی در دوران بارداری
۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
کارگاه آموزشی بیماریابی قلبی در دوران بارداری 23 دی ماه با حضور پزشکان تیم سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سالن آموزش سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی بیماریابی قلبی در دوران بارداری
برگزاری پیاده روی به منظور ارتقای فعالیت های بدنی
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ دي
در راستای مداخلات آموزشی طرح پیشگیری از پوکی استخوان، همایش پیاده روی عمومی روز سه شنبه 23 دی ماه در شهرک الغدیر کرمان برگزار شد.
برگزاری پیاده روی به منظور ارتقای فعالیت های بدنی
در جهان از هر سه نفر بزرگسال یک نفر دچار پر فشاری خون است
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ دي
از 57 میلیون مرگی که در سال 2008میلادی در جهان اتفاق افتاد، 68 درصد آنان ناشی از بیماری های غیر واگیر بوده است که این روند همچنان درحال افزایش است.
در جهان از هر سه نفر بزرگسال یک نفر دچار پر فشاری خون است
کارگاه "آموزش، پیشگیری، کنترل و درمان بیماری تب مالت (بروسلوز)"در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۳ شنبه ۲۰ دي
کارگاه دو روزه "آموزش، پیشگیری، کنترل و درمان بیماری تب مالت (بروسلوز)" با هدف تربیت مربی (TOT)، با استفاده از مدل SHEP (مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت)، 16 و 17 دی ماه در معاونت بهداشتی برگز...
جلسه هماهنگی مانور قطب جنوب شرق در معاونت بهداشتی برگزار شد
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر
جلسه هماهنگی برنامه های اجرای مانور قطب جنوب شرق، 23 آذرماه در سالن آموزش سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.
جلسه هماهنگی مانور قطب جنوب شرق در معاونت بهداشتی برگزار شد
کارگاه برنامه ریزی در سلامت باروری برگزار شد
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر
نشست یکروزه برنامه ریزی در سلامت باروری، 24 آذرماه به همت گروه بهداشت خانواده معاونت بهداشتی در سالن آموزش سلامت برگزار شد.
کارگاه برنامه ریزی در سلامت باروری برگزار شد
مشارکت مردم در مبارزه با مصرف مواد مخدر بسیار بالاست
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۹ آذر
معاون بهداشتی دانشگاه، گفت: مردم جامعه ما تشنه مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر بوده و در زمینه احساس نیاز به مبارزه با مواد مخدر از ما مسئولین جلوتر هستند.
مشارکت مردم در مبارزه با مصرف مواد مخدر بسیار بالاست
به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز
مراسم پرده خوانی ایدز در دانشگاه های علوم پزشکی، شهید باهنر و آزاد اسلامی کرمان برگزار شد
۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ آذر
در چهارمین روز از هفته اطلاع رسانی ایدز، مراسم پرده خوانی با موضوع اطلاع رسانی در زمینه بیماری ایدز در دانشگاه های علوم پزشکی، شهید باهنر و آزاد اسلامی کرمان برگزار شد.