۱۳۹۸ شنبه ۲۷ مهر
کارگاه احیاء قلبی و ریوی پایه در معاونت درمان برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
کارگاه احیاء قلبی و ریوی پایه به همت واحد آموزش معاونت درمان دانشگاه در محل سالن این معاونت برگزار شد.
کارگاه احیاء قلبی و ریوی پایه در معاونت درمان برگزار شد
بازدید رئیس هیات امنا صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت از طرح های در حال ساخت دانشگاه
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت
رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت 26 اردیبهشت ماه از پیشرفت فیزیکی طرح های در حال احداث دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کرد.
کارگاه آموزشی مراقبت پرستاری در منزل ویژه پرستاران برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت
کارگاه آموزشی مراقبت پرستاری در منزل ویژه پرستاران، خصوصا پرستاران مشمول واحد مراقبت پرستاری در منزل به همت اداره پرستاری معاونت درمان در محل سالن آموزش مداوم برگزار شد.
کارگاه آموزشی مراقبت پرستاری در منزل ویژه پرستاران برگزار شد
به مناسبت روز اسناد ملی و میراث مکتوب و مدارک پزشکی صورت پذیرفت:
تجلیل از پرسنل واحد مدارک پزشکی بیمارستان شهید باهنر
۱۳۹۷ شنبه ۲۲ ارديبهشت
به مناسبت روز19اردیبهشت روز اسناد ملی و میراث مکتوب و مدارک پزشکی، مدیر بیمارستان شهید باهنر و معاون امور مالی بیمارستان از پرسنل واحد مدارک پزشکی این مرکز تقدیر کردند.
تجلیل از پرسنل واحد مدارک پزشکی بیمارستان شهید باهنر
تجلیل از خدمات پرسنل مامائی، بیماری های خاص و مدارک پزشکی معاونت درمان دانشگاه
۱۳۹۷ شنبه ۲۲ ارديبهشت
در مراسمی با حضور معاون درمان و جمعی از مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه، از خدمات پرسنل بخش های مامائی، بیماری های خاص و مدارک پزشکی این معاونت با اهدا گل و شیرینی تجلیل شد.
تجلیل از خدمات پرسنل مامائی، بیماری های خاص و مدارک پزشکی معاونت درمان دانشگاه
همزمان با فرا رسیدن روز بیماری های خاص صورت پذیرفت:
تجلیل از پرسنل بخش های درمانی بیماران خاص مراکز آموزشی و درمانی شهر کرمان
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
همزمان با فرا رسیدن روز بیماری های خاص از پرسنل واحدهای درمانی بیماران خاص مراکز درمانی شهر کرمانی تجلیل شد.
تجلیل از پرسنل بخش های درمانی بیماران خاص مراکز آموزشی و درمانی شهر کرمان
به مناسبت روز11اردیبهشت و روز کارگر:
همکاران بخش های خدمات معاونت درمان تجلیل شدند
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
به مناسبت 11 اردیبهشت و روز کارگر، معاون درمان دانشگاه به همراه مدیر درمان و مدیر امور اداری این معاونت از پرسنل بخش های خدمات معاونت با اهدا گل قدردانی کردند.
همکاران بخش های خدمات معاونت درمان تجلیل شدند
جانبازان معاونت درمان تجلیل شدند
۱۳۹۷ دوشنبه ۳ ارديبهشت
همزمان با میلاد حضرت ابوالفضل و روز جانباز در مراسمی از جانبازان معاونت درمان دانشگاه تجلیل شد.
جانبازان معاونت درمان تجلیل شدند
نشست کارگروه فرهنگی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
نشست کارگروه فرهنگی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه با حضور معاون درمان و جمعی از مدیران معاونت درمان، مدیران بیمارستان های، مسئولین فرهنگی بیمارستان ها و نماینده دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه برگ...