۱۳۹۸ شنبه ۲۷ مهر
گزارش عملکرد معاونت درمان در ایام نوروز1398
۱۳۹۸ شنبه ۲۴ فروردين
مدیر درمان دانشگاه گزارش کاملی از ارائه خدمات درمانی در شهر کرمان و حوزه تابعه دانشگاه ارائه داد.
گزارش عملکرد معاونت درمان در ایام نوروز1398
تجلیل از جانبازان و ایثارگران در مرکز آموزشی درمانی شفا
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۱ فروردين
به مناسبت روز جانباز، چهارشنبه 21 فروردین ماه از جانبازان و ایثارگران مرکز آموزشی درمانی شفا تجلیل شد.
تجلیل از جانبازان و ایثارگران در مرکز آموزشی درمانی شفا
جشن میلاد امام حسین (ع )درمرکز آموزشی درمانی شفا
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۰ فروردين
مراسم گرامیداشت میلاد مسعود امام حسین (ع ) و روز پاسدار در مرکز آموزشی درمانی شفا برگزار شد
جشن میلاد امام حسین (ع )درمرکز آموزشی درمانی شفا
بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر کرمان
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۳ فروردين
دکتر هاشمیان ضمن عیادت از روند درمان بیماران مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر کرمان، مشکلات این عزیزان را مورد بررسی قرار داد.
بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر کرمان
مانور دور میزی در مرکز آموزشی درمانی شفا برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ اسفند
مانور دور میزی با سناریوی رخداد زلزله ای با قدرت 6 و هفت دهم در مقیاس ریشتر 25 اسفندماه در مرکز آموزشی درمانی شفا برگزار شد.
مانور دور میزی در مرکز آموزشی درمانی شفا برگزار شد
بررسی روند مراقبت از بیماران تحت پوشش مراکز مشاوره پرستاری در منزل ( هوم کر) در دانشگاه علوم پزشکی ...
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ اسفند
کارشناسان اداره پرستاری وزارت بهداشت روند مراقبت از بیماران تحت پوشش مراکز مشاوره پرستاری در منزل ( هوم کر) دانشگاه علوم پزشکی کرمان را بررسی کردند.
بررسی روند مراقبت از بیماران تحت پوشش مراکز مشاوره پرستاری در منزل ( هوم کر)  در دانشگاه علوم پزشکی کرمان
تجلیل از سه دهه تلاش در معاونت درمان
۱۳۹۷ شنبه ۲۵ اسفند
همکاران معاونت درمان دانشگاه، از سه دهه تلاش و کار خانم کریمی افشار که به تازگی به افتخار بازنشستگی نائل شده است، تجلیل کردند.
تجلیل از سه دهه تلاش در معاونت درمان
نشست اطلاع رسانی و هم اندیشی نظام ارجاع الکترونیک برگزار شد
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۳ اسفند
در راستای استقرار نظام ارجاع الکترونیک در شهرستانهای بافت، ارزوئیه چهارشنبه 22 اسفند ماه نشست اطلاع رسانی و هم اندیشی در شهرستان بافت برگزار شد
نشست اطلاع رسانی و هم اندیشی نظام ارجاع الکترونیک برگزار شد
سمینار منطقه ای پزشکان درمانگر و پرستاران بخش های تالاسمی آغاز شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۸ اسفند
سمینار منطقه ای پزشکان درمانگر و پرستاران بخش های تالاسمی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان امروز آغاز به کار کرد.
سمینار منطقه ای پزشکان درمانگر و پرستاران بخش های تالاسمی آغاز شد
تجلیل از بانوان معاونت های درمان و اجتماعی دانشگاه به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س)
۱۳۹۷ سه شنبه ۷ اسفند
از بانوان معاونت های درمان و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن تجلیل شد.