۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ بهمن
فراخوان مرکز تحقیقات دین‌پژوهی و طب دانشگاه جهت دعوت به همکاری
۱۳۹۸ شنبه ۵ بهمن
مرکز تحقیقات دین‌ پژوهی و طب دانشگاه در راستای کسب موافقت اصولی، از اساتیدی که شرایط ذیل را دارا می باشند و تمایل به همکاری به عنوان عضو هیات موسس با این مرکز را دارند دعوت به همکاری می نماید.
فراخوان مرکز تحقیقات دین‌پژوهی و طب دانشگاه جهت دعوت به همکاری
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
چهارمین همایش بازآموزی منطقه ای اصول مراقبت از دیابت و عوارض آن
۱۳۹۸ شنبه ۵ بهمن
چهارمین همایش بازآموزی منطقه ای اصول مراقبت از دیابت و عوارض آن 2 تا 4 بهمن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل هتل جهانگردی برگزار شد.
چهارمین همایش بازآموزی منطقه ای اصول مراقبت از دیابت و عوارض آن
مرکز مشاوره اطلاع رسانی و سایت کتابخانه مرکزی برگزار کرد؛
کارگاه شناخت سرقت علمی و راهکارهای پیشگیری از آن
۱۳۹۸ شنبه ۲۸ دي
کارگاه شناخت سرقت علمی و راهکارهای پیشگیری از آن، سه شنبه 24 دی ماه در مرکز مشاوره اطلاع رسانی و سایت کتابخانه مرکزی برگزار شد.
کارگاه شناخت سرقت علمی و راهکارهای پیشگیری از آن
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار می کند؛
کارگاه آموزشی "آشنایی با سرقت علمی و راهکارهای پیشگیری از آن"
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ دي
کارگاه آموزشی "آشنایی با سرقت علمی و راهکارهای پیشگیری از آن" ویژه اعضاء هیات علمی و کتابداران دانشگاه، سه شنبه 24 دی ماه در محل سایت کتابخانه مرکزی دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار می شود.
کارگاه آموزشی "آشنایی با سرقت علمی و راهکارهای پیشگیری از آن"
به میزبانی مرکز تحقیقات غدد درون ریز دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار می شود؛
چهارمین دوره بازآموزی منطقه ای "اصول مراقبت از دیابت و عوارض آن "
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ دي
چهارمین دوره بازآموزی منطقه ای "اصول مراقبت از دیابت و عوارض آن از تاریخ دوم تا چهارم بهمن ماه سال جاری به میزبانی مرکز تحقیقات غدد درون ریز دانشگاه برگزار می شود.
چهارمین دوره بازآموزی منطقه ای "اصول مراقبت از دیابت و عوارض آن "
کارگاه "شاخص های علم سنجی" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ دي
کارگاه "شاخص های علم سنجی" امروز چهارشنبه 18 دی ماه در سایت رایانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه "شاخص های علم سنجی" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
کارگاه آموزشی "نحوه ایجاد پروفایل در سامانه های معتبر جهت افزایش رویت پذیری علمی" برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ دي
کارگاه آموزشی "نحوه ایجاد پروفایل در سامانه های معتبر جهت افزایش رویت پذیری علمی" امروز چهارشنبه 11دی ماه در محل سایت کتابخانه مرکزی دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.
تقدیر از پژوهشگران برتر غیر هیات علمی در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری و مراکز تحقیقاتی
۱۳۹۸ يکشنبه ۸ دي
طی مراسمی از کورس دیوسالار مدیر امور پژوهشی مرکز تحقیقات علوم اعصاب و سید مصطفی سیدعسکری مدیر سامانه پژوهان به عنوان پژوهشگران برتر غیر هیات علمی در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری و مراکز تحقیقاتی دانشگ...
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار می کند؛
کارگاه آموزشی نحوه ایجاد پروفایل در سامانه های معتبر جهت افزایش رویت پذیری علمی
۱۳۹۸ يکشنبه ۸ دي
"کارگاه آموزشی " نحوه ایجاد پروفایل در سامانه های معتبر جهت افزایش رویت پذیری علمی" ویژه اعضاء هیات علمی، چهارشنبه 11دی ماه در محل سایت کتابخانه مرکزی دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار می شود.
کارگاه آموزشی نحوه ایجاد پروفایل در سامانه های معتبر جهت افزایش رویت پذیری علمی
حوزه بانوان و خانواده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار می کند:
کارگاه آموزشی "بررسی نقش مادران و بانوان الهام بخش در زندگی کارآفرینان برجسته "
۱۳۹۸ شنبه ۳۰ آذر
کارگاه آموزشی "بررسی نقش مادران و بانوان الهام بخش در زندگی کارآفرینان برجسته " ویژه دانشگاهیان، دوشنبه 2 دی ماه در محل سالن آمفی تئاتر پردیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه برگزار می شود.
کارگاه آموزشی "بررسی نقش مادران و بانوان الهام بخش در زندگی کارآفرینان برجسته "