۱۳۹۸ يکشنبه ۶ بهمن
دهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۶ بهمن
دهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی با حضور اعضاء در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
دهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی برگزار شد
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
نشست کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آغاز شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱ بهمن
نشست کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور و مراکز وابسته به وزارت بهداشت اول بهمن ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان آغاز شد.
نشست کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آغاز شد
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد؛
جلسه آموزشی خود مراقبتی در فضای مجازی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ دي
با برنامه ریزی شورای انضباطی دانشجویان، جلسه آموزشی خود مراقبتی فضای مجازی ویژه کارکنان، مسئولین و ناظمه های خوابگاه های دانشجویی روز سه شنبه 10دی ماه برگزار شد.
جلسه آموزشی خود مراقبتی در فضای مجازی
دانشجویان دانشگاه از هیجدهمین نمایشگاه کتاب کرمان دیدن کردند
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ دي
با برنامه ریزی اداره فوق برنامه مدیریت فرهنگی دانشگاه، دانشجویان دختر و پسر دانشگاه 8 و 9 دی ماه از نمایشگاه کتاب کرمان بازدید کردند.
دانشجویان دانشگاه از هیجدهمین نمایشگاه کتاب کرمان دیدن کردند
اولین جلسه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر در معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ دي
اولین جلسه آموزشی امر به معروف ونهی از منکر با حضور مبلغ دفتر نهاد مقام معظم رهبری از قم ویژه کارکنان و مسئولین خوابگاه های دانشجویی دانشگاه، چهارشنبه 4دی ماه در سالن کنفرانس ساختمان صبا برگزار شد. ...
همزمان با شب یلدا برگزار شد؛
حضور دانشجویان دانشگاه در جمع نابینایان استان کرمان
۱۳۹۸ دوشنبه ۲ دي
دانشجویان دانشگاه، بلندترین شب سال را با حضور در جمع نابینایان استان جشن گرفتند.
حضور دانشجویان دانشگاه در جمع نابینایان استان کرمان
دومین اردوی خدمت رسانی به روستاهای منطقه اندوهجرد شهداد در آذر ماه برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱ دي
دومین اردوی خدمت رسانی به روستاهای منطقه اندوهجرد شهداد، به مدت سه روز از تاریخ 27الی 29 آذر ماه برگزار شد.
دومین اردوی خدمت رسانی به روستاهای منطقه اندوهجرد شهداد در آذر ماه برگزار شد
سومین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان جام شهید ادیبی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱ دي
سومین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان جام شهید ادیبی با برنامه ریزی مدیریت تربیت بدنی در سالن ورزشی 9دی برگزار شد
سومین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان جام شهید ادیبی برگزار شد
جلسه شورای تامین بهداشت روان در دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱ دي
جلسه شورای تامین بهداشت روان دانشگاه، با برنامه ریزی اداره مشاوره دانشجویی در محل دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.
جلسه شورای تامین بهداشت روان در دانشگاه برگزار شد
آئین اختتامیه دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ آذر
آئین اختتامیه دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی کرمان 25 آذرماه با حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد