میثاق دانش آموزان و مسئولان دبیرستان شبانه روزی نمونه دولتی شهدای عشایری کرمان با شهید ادیبی
۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر
دانش آموزان و مسئولان دبیرستان شبانه روزی نمونه دولتی شهدای عشایری کرمان روز چهارشنبه 12 آذر ماه با حضور بر مزار شهید ادیبی با آرمان های این شهید بزرگوار تجدید میثاق کردند.
مرحله مقدماتی مسابقه قویترین دانشجویان دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۱ آذر
مرحله مقدماتی مسابقه قویترین دانشجویان، روز دوشنبه 10 آذر ماه با استقبال خوب دانشجویان و کارکنان پردیس دانشگاه در محل روبروی سالن 9دی برگزار شد.
مرحله مقدماتی مسابقه قویترین دانشجویان دانشگاه برگزار شد
بیست و سومین دوره مسابقه "حافظان نور" برگزار شد
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
بیست و سومین دوره مسابقه "حافظان نور" روز شنبه 8 آذرماه با حضور 30نفر از دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم(ص) برگزار شد.
بیست و سومین دوره مسابقه "حافظان نور" برگزار شد
قرعه کشی مسابقات والیبال کارمندان دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
قرعه کشی مسابقات والیبال کارمندان دانشگاه روز یکشنبه 9 آذر ماه با حضور نمایندگان تیم های حاضر در سالن ورزشی 9 دی برگزار شد.
قرعه کشی مسابقات والیبال کارمندان دانشگاه برگزار شد
مراسم پر فیض زیارت عاشورا در محل ساختمان صبا برگزار شد
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
مراسم پر فیض زیارت عاشورا به مناسبت سالروز شهادت حضرت رقیه (س) با حضور دانشجویان و کارمندان پردیس دانشگاه و با مداحی حجه الاسلام کرمی برگزار شد
مراسم پر فیض زیارت عاشورا در محل ساختمان صبا برگزار شد
دیدار صمیمانه مسئولان دانشگاه بادانشجویان خوابگاه سجاد
۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ آذر
رییس دانشگاه به همراه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شامگاه سه شنبه چهارم آذرماه با دانشجویان مستقر در خوابگاه سجاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیدار کردند.
دیدار صمیمانه مسئولان دانشگاه بادانشجویان خوابگاه سجاد
اولین جلسه تشکیل دفتر ارتباط خانواده با دانشگاه برگزارشد
۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ آذر
اولین جلسه تشکیل دفتر ارتباط خانواده با دانشگاه با هدف تشکیل دفتر مذکور و فراهم آوردن بستری جهت گسترش حمایت معنوی خانواده و تقویت بنیادهای امنیت هیجانی دانشجویان تشکیل شد.
اولین جلسه تشکیل دفتر ارتباط خانواده با دانشگاه برگزارشد
اولین یادواره شهدای دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
اولین یادواره شهدای دانشگاه، روز دوشنبه 3 آذرماه با حضور مسئولین دانشگاه و خانواده های شهیدان ادیبی و رئیسی در مسجد پیامبر اعظم(ص)برگزار شد.
اولین یادواره شهدای دانشگاه برگزار شد
برگزاری جلسه انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان
جلسه انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه روز سه شنبه 27 آبان ماه با حضور اعضاء در محل دفتر معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.
برگزاری جلسه انتخاب دانشجویان نمونه دانشگاه
جلسه انتخابات نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ آبان
جلسه انتخابات نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات روز یکشنبه 25 ابان ماه با حضور دکتر شاهرخی معاون دانشجویی فرهنگی، حجت السلام پور حبیبی مدیر فرهنگی و مدیر مسئولان نشریات فعال دانشگاه در م...