اولین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سال جاری برگزار شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
اولین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی با حضور اکثریت اعضا اصلی این کمیته برگزار شد.
اولین وبینار آموزشی "پوشش و رفتار حرفه ای" برگزار شد
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۱ فروردين
اولین وبینار آموزشی پوشش و رفتار حرفه ای در سال جاری، ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه در سالن کنفرانس ساختمان صبا برگزار شد.
اولین وبینار آموزشی "پوشش و رفتار حرفه ای" برگزار شد
به مناسبت ولادت کریم اهل بیت (ع) و با برنامه ریزی مرکز قرآن و عترت(ع)؛
ویژه برنامه "جشن سبز" در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
ویژه مراسم "جشن سبز" با حضور پر شور دانشجویان در فضای باز، در جوار مرقد شهدای آرام گرفته در پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
ویژه برنامه "جشن سبز" در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
اولین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه در سال جاری برگزار شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
اولین جلسه شورای امر به معروف ونهی از منکر در سال جاری با حضور اعضاء ستاد دانشگاه و ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در سالن کنفرانس ساختمان صبا برگزار شد.
اولین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه در سال جاری برگزار شد
اولین جلسه کمیته حجاب و عفاف دانشگاه در سال جاری برگزار شد
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۴ فروردين
اولین جلسه کمیته حجاب وعفاف دانشگاه در سال جاری با حضور اعضاء در سالن کنفرانس ساختمان صبا برگزار شد
اولین جلسه کمیته حجاب و عفاف دانشگاه در سال جاری برگزار شد
افتخار آفرینی اساتید،کارکنان ودانشجویان دانشگاه در جشنواره قرآنی هدهد
اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه در بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت(جشنواره قرآنی هدهد) خوش درخشیدند.
افتخار آفرینی اساتید،کارکنان ودانشجویان دانشگاه در جشنواره قرآنی هدهد
به مناسبت هفته درختکاری صورت گرفت:
غرس نهال توسط کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۴۰۰ شنبه ۲۱ اسفند
به مناسبت هفته درختکاری، جمعی از کارکنان دانشگاه و دانشجویان علوم پزشکی کرمان نهال غرس کردند.
غرس نهال توسط کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
با برنامه ریزی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان صورت گرفت؛
اعزام کاروان راهیان نور دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناطق عملیاتی جنوب
۱۴۰۰ شنبه ۲۱ اسفند
با برنامه ریزی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان کاروان راهیان نور دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناطق عملیاتی اعزام شدند.
اعزام کاروان راهیان نور دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناطق عملیاتی جنوب
دوازدهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سال جاری برگزار شد
دوازدهمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی با حضور تمامی اعضا اصلی این کمیته برگزار شد.
به مناسبت اعیاد شعبانیه؛
جشن‌ "میلاد نور"برگزار شد
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ اسفند
به مناسبت اعیاد شعبانیه، جشن میلاد نور" به همت کانون مهدویت و کانون های فرهنگی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان برگزار شد.
جشن‌ "میلاد نور"برگزار شد