۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
مرکز قرآن وعترت به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان برگزار می کند؛
حفظ سوره مبارکه نور همراه با ترجمه
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
مرکز قرآن و عترت دانشگاه به مناسبت فرارسیدن ایام الله ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن مسابقه حفظ سوره مبارکه نور همراه با ترجمه ویژه دختران خانواده های اساتید، کارکنان و دانشجویان دختر دانشگاه برگزار ...
حفظ سوره مبارکه نور همراه با ترجمه
انتخابات سالیانه شورای مرکزی و هیات نظارت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
انتخابات سالیانه شورای مرکزی و هیات نظارت تشکل جامعه اسلامی در دو نوبت صبح و عصر در دانشکده ها و خوابگاه های دانشگاه برگزار شد.
نتایج بخش کتبی مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان کشور اعلام شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
نتایج بخش کتبی قرآن و عترت مرحله دانشگاهی که در سه سطح اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شده بود مشخص شد.
با برنامه ریزی اداره فوق برنامه دانشگاه صورت پذیرفت؛
دومین اردوی بازدید دانشجویان دانشگاه از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
دومین اردوی فرهنگی زیارتی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ویژه دانشجویان دختر دانشگاه به مدت سه روز از تاریخ 11 الی 14 اردیبهشت ماه برگزار شد.
دومین اردوی بازدید دانشجویان دانشگاه از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
با برنامه ریزی کمیته سبز رایان تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه برگزار شد
پاکسازی محیط زیست منطقه گردشگری بید خوان بردسیر
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ ارديبهشت
با برنامه ریزی کمیته سبز رایان تشکل انجمن اسلامی دانشجویان و همکاری اداره فوق برنامه دانشگاه اردوی پاکسازی محیط زیست منطقه گردشگری بید خوان بردسیر روز جمعه 13اردیبهشت ماه برگزار شد
پاکسازی محیط زیست منطقه گردشگری بید خوان بردسیر
با اعلام رئیس مرکز قرآن و عترت(ع) دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
نتایج بخش آوایی مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان کشور اعلام شد
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ ارديبهشت
مرحله دانشگاهی این رقابت ها در سطوح مختلف کارکنان ،اعضای هیات علمی ودانشجویان برگزار شد و نتایج پس از داوری، محاسبه امتیازات و رسیدگی به اعتراضات اعلام شد.
جلسه کمیته نظارت بر نوزدهمین انتخابات شورای صنفی دانشجویان برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت
جلسه کمیته نظارت بر نوزدهمین انتخابات شورای صنفی دانشجویان در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
جلسه کمیته نظارت بر نوزدهمین انتخابات شورای صنفی دانشجویان برگزار شد
مرحله دانشگاهی آزمون آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت
مرحله دانشگاهی آزمون آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه روز دوشنبه 9 اردیبهشت ماه در مسجد پیامبر اعظم (ص ) دانشگاه برگزار شد.
با برنامه ریزی اداره فوق برنامه دانشگاه صورت پذیرفت؛
اردوی فرهنگی زیارتی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ویژه دانشجویان پسر دانشگاه
۱۳۹۸ دوشنبه ۹ ارديبهشت
اردوی فرهنگی زیارتی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ویژه دانشجویان پسر دانشگاه به مدت سه روز از تاریخ 2 الی 7اردیبهشت ماه برگزار شد.
اردوی فرهنگی زیارتی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ویژه دانشجویان پسر دانشگاه
به مناسبت هفته سلامت برگزار شد؛
کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه
۱۳۹۸ دوشنبه ۹ ارديبهشت
به مناسبت هفته سلامت، برنامه ورزشی کوهپیمایی ویژه دانشجویان دختردانشگاه روز جمعه 6اردیبهشت ماه برگزار شد.
کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه