۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ بهمن
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه کرمان برگزار شد؛
دوره آموزشی شناسایی محصولات آرایشی و بهداشتی سالم و ایمن و تشخیص کالاهای وارداتی اصیل از قاچاق در سا...
۱۳۹۸ سه شنبه ۱ بهمن
دوره آموزشی عمومی با محوریت شناسایی محصولات آرایشی و بهداشتی سالم و ایمن از طریق سامانهTTAC ، سه شنبه اول بهمن ماه در سالن آمفی تئاتر پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
دوره آموزشی شناسایی محصولات آرایشی و بهداشتی سالم و ایمن و تشخیص کالاهای وارداتی اصیل از قاچاق در سامانه( TTAC)
به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛
پنجمین نشست معاونین و مدیران غذا و داروی قطب هشتم کشور در سال جاری
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
پنجمین نشست معاونین و مدیران غذا و داروی قطب هشتم کشور در سال جاری، به صورت ویدئو کنفرانس به میزبانی معاونت غذا و دارو کرمان برگزار شد.
پنجمین نشست معاونین و مدیران غذا و داروی قطب هشتم کشور در سال جاری
معاونت غذا و دارو دانشگاه کرمان برگزار کرد؛
جلسه آموزشی ثبت منبع کارخانجات غذایی،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
۱۳۹۸ شنبه ۳۰ آذر
جلسه آموزشی ثبت منبع کارخانجات غذایی،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی با حضور مسئولین فنی واحدهایی تولیدی غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی، شنبه 30 آذرماه در آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
جلسه آموزشی ثبت منبع کارخانجات غذایی،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
توسط معاونت غذا و دارو کرمان صورت گرفت؛
برگزاری دوره های آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۸ آذر
اداره غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دوره آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی آرایشی و بهداشتی را برگزار کرد.
برگزاری دوره های آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
برگزاری جلسه آموزشی استابلایزرها در معاونت غذا و دارو کرمان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ آذر
جلسه آموزشی استابلایزرها (تثبیت کننده ها صنعت غذایی) ویژه کارشناسان اداره غذا، در سالن کنفرانس معاونت غذا ودارو کرمان برگزار شد .
برگزاری جلسه آموزشی استابلایزرها در معاونت غذا و دارو کرمان
معاونت غذا ودارو کرمان برگزار کرد:
کارگاه آموزشی کاهش مصرف نمک در فرآورده هایی غذایی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۸ آبان
کارگاه آموزشی " کاهش مصرف نمک در فرآورده هایی غذایی" ویژه کارشناس اداره غذا در سالن کنفرانس معاونت غذا ودارو کرمان برگزار شد.
کارگاه آموزشی کاهش مصرف نمک در فرآورده هایی غذایی
اداره تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو کرمان :
دومین جلسه کارگاه تلفیق دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۵ آبان
دومین جلسه کارگاه تلفیق دارویی با حضور داروسازان شاغل در بیمارستان (اعم از مسئول فنی، ناظر دارویی مشمولین طرح) در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
دومین جلسه کارگاه تلفیق دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه صورت گرفت؛
برگزاری دوره های آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ آبان
اداره غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان با همکاری خانه کیفت کرمان و مسولین فنی واحدهای تولیدی، دوره های آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی آرایشی و بهداشتی را برگزار کرد.
برگزاری دوره های آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
برپایی ایستگاه فرهنگی و پایگاه اطلاع رسانی با شعار "رفتار ما آینده ما را می سازد، رژیم غذایی سالم، ب...
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
پایگاه اطلاع رسانی و توزیع پمفلت آموزشی در معاونت غذا و دارو کرمان توسط کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی این معاونت برگزار شد.
برپایی ایستگاه فرهنگی و پایگاه اطلاع رسانی با شعار "رفتار ما آینده ما را می سازد، رژیم غذایی سالم، برای دنیای بدون گرسنگی "
با هدف ارتقاء سامانه مدیریت توزیع داروهای مخدر؛
نشست هم اندیشی کارشناسان واحد مخدر معاونت های درمان و غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۸ مهر
جلسه هم اندیشی کارشناسان واحد مخدر معاونت های درمان و غذا و دارو دانشگاه در خصوص ارتقاء و بروز رسانی سامانه مدیریت توزیع داروهای مخدر در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد.
نشست هم اندیشی کارشناسان واحد مخدر معاونت های درمان و غذا و دارو دانشگاه برگزار شد