۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد؛
آموزش کارشناسان شبکه های بهداشتی درمانی
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
کلاس آموزشی در خصوص بازرسی از واحدهای تولیدی و سطح عرضه آرایشی و بهداشتی، آرایشگاه ها و انبار های پخش ویژه کارشناسان شبکه های بهداشتی درمانی برگزار شد.
آموزش کارشناسان شبکه های بهداشتی درمانی
به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و بزرگداشت روز دختر؛
دختران شاغل در معاونت غذا و دارو دانشگاه تقدیر شدند
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
به مناسبت میلاد با سعادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) و بزرگداشت روز دختر، به همت امور بانوان حوزه معاونت غذا و دارو و با حضور دکتر علی اسدی پور معاون غذا و دارو و دکتر شهرام کلانتری مشاور بودجه معاو...
دختران شاغل در معاونت غذا و دارو دانشگاه تقدیر شدند
بازدید کارشناسان سازمان غذا و دارو از یک کارخانه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی شهر کرمان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
کارشناسان سازمان غذا و دارو به منظور بررسی مشکلات تولیدکنندگان صنایع آرایشی و بهداشتی از یک کارخانه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی کرمان بازدید کردند.
نشست کارشناسان سازمان غذا و دارو با تولید کنندگان صنایع آرایشی و بهداشتی کرمان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
در نشست کارشناسان سازمان غذا و دارو با تولید کنندگان صنایع آرایشی و بهداشتی کرمان، دغدغه ها و مشکلات این صنف بررسی شد.
نشست کارشناسان سازمان غذا و دارو با تولید کنندگان صنایع آرایشی و بهداشتی کرمان
بررسی دغدغه های تولید کنندگان در معاونت غذا و دارو
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
نشست کارشناسان سازمان غذا ودارو با تعدادی از تولید کنندگان وبررسی مشکلات وچالشهای پیش رو برگزار شد.
بررسی دغدغه های تولید کنندگان در معاونت غذا و دارو
به مناسبت هفته سلامت صورت پذیرفت؛
برگزاری کلاس های آموزشی "داروشناسی و مکمل های دارویی و غذایی "
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ ارديبهشت
به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، کلاس های آموزشی "داروشناسی و مکمل های دارویی وغذایی" به همت اداره غذا معاونت غذا و دارو، در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کلاس های آموزشی "داروشناسی و مکمل های دارویی و غذایی "
به مناسبت هفته سلامت صورت پذیرفت؛
برگزاری کلاس آموزشی شناسایی محصولات آرایشی و بهداشتی ایمن و سلامت "
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، کلاس آموزشی "شناسایی محصولات آرایشی و بهداشتی ایمن و سلامت در تاریخ 11 اردیبهشت ماه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی شناسایی محصولات آرایشی و بهداشتی ایمن و سلامت  "
با حضور رییس دانشگاه برگزار شد؛
نشست شورای مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۷ فروردين
نشست شورای مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور رییس دانشگاه، در تاریخ 27 فروردین ماه در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.
نشست شورای مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه
معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد؛
جلسه آموزشی آنلاین با عنوان "شرح وظایف مسئولین فنی کارخانجات"
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ فروردين
جلسه آموزشی آنلاین با عنوان شرح وظایف مسئولین فنی کارخانجات، در تاریخ 22 فروردین ماه برگزار شد.
جلسه آموزشی آنلاین با عنوان "شرح وظایف مسئولین فنی کارخانجات"
جشن بازنشستگی مسئول بایگانی معاونت غذا و دارو
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۴ اسفند
جشن بازنشستگی ایران گنجی مسئول بایگانی معاونت با حضور آقای دکترعلی اسدی پور معاون غذا و دارو و دیگر مدیران و پرسنل معاونت در سالن کنفرانس معاونت برگزار شد.
جشن بازنشستگی مسئول بایگانی معاونت غذا و دارو