۱۳۹۸ پنج شنبه ۳ بهمن
با حضور ممیزان و ارزیابان وزارت بهداشت؛
پروژه اعتبار بخشی بیمارستان قائم (عج) آغاز شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱ بهمن
با حضور ممیزان و ارزیابان وزارت بهداشت، پروژه اعتبار بخشی بیمارستان قائم (عج)، امروز سه شنبه اول بهمن ماه آغاز شد.
پروژه اعتبار بخشی بیمارستان قائم (عج) آغاز شد
شروع طرح واکسیناسیون تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال در مناطق پرخطر شهرستان بردسیر
۱۳۹۸ شنبه ۲۸ دي
طرح واکسیناسیون تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال در مناطق پرخطر شهرستان بردسیر، از تاریخ 28 دی ماه در مهمانشهر افاغنه این شهر شروع شد.
همزمان با ایام فاطمیه و هفتمین روز شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ؛
مراسم قرائت زیارت عاشورا در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
همزمان با ایام فاطمیه و هفتمین روز شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمان و یاران پرافتخارش، مراسم قرائت زیارت عاشورا، روز سه شنبه 24 دی ماه در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد.
مراسم قرائت زیارت عاشورا  در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد
جلسه سالیانه مجمع سلامت شهرستان بردسیر برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ دي
جلسه مجمع سلامت شهرستان بردسیر با حضور فرماندار، معاون فرماندار، مدیر شبکه، شهرداران ،بخشداران و سایر اعضاء مجمع، 24 دی ماه در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
جلسه سالیانه مجمع سلامت شهرستان بردسیر برگزار شد
کمیته شهرستانی طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در مناطق هدف در شهرستان بردسیر برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ دي
کمیته طرح تکمیلی فلج اطفال در مناطق هدف (اتباع غیر ایرانی و مناطق تحت پوشش تیم سیار) شهرستان بردسیر در مرکز بهداشت برگزار شد.
بازدید تیم نظارت ویژه مرکز بهداشت بردسیر از مرکز خدمات جامع سلامت سیدالشهداء
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۲ دي
تیم نظارت ویژه مرکز بهداشت بردسیر، چهارشنبه ۱۱ آذر ماه از مرکز خدمات جامع سلامت سیدالشهداء و واحدهای تابعه بازدید کرد.
بازدید تیم نظارت ویژه مرکز بهداشت بردسیر از مرکز خدمات جامع سلامت سیدالشهداء
پرستاران شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر تجلیل شدند
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۲ دي
به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، مراسم تجلیل از پرستاران شبکه بهداشت و درمان بردسیر در محل سالن اجتماعات بیمارستان قائم (عج) برگزار شد.
پرستاران شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر تجلیل شدند
مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار کرد؛
کارگاه احیاء پایه نوزادان و شیرخواران و مراقبت آغوشی مادر و نوزاد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ دي
کارگاه احیاء پایه نوزادان و شیرخواران و مراقبت آغوشی مادر و نوزاد، سوم دی ماه در محل سالن آموزش سلامت مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد.
کارگاه احیاء پایه نوزادان و شیرخواران و مراقبت آغوشی مادر و نوزاد
نشست کمیته شهرستانی سل در بردسیر برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲ دي
نشست کمیته شهرستانی سل با حضور مدیر شبکه و کارشناسان ستادی، اول دی ماه در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد.
نشست کمیته شهرستانی سل در بردسیر برگزار شد
پرسنل امور مالی شبکه بهداشت و درمان بردسیر تجلیل شدند
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر
به مناسبت روز حسابدار، طی مراسمی پنجشنبه 21 آذرماه از پرسنل امور مالی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر در محل سالن آموزش سلامت این مرکز بهداشت تجلیل شد.
پرسنل امور مالی شبکه بهداشت و درمان بردسیر تجلیل شدند