۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
به مناسبت هفته حمایت از بیماران کلیوی برگزار شد؛
جلسه آموزشی در بخش دیالیز بیمارستان سینا
۱۳۹۹ يکشنبه ۲ آذر
جلسه آموزشی به مناسبت هفته حمایت از بیماران کلیوی (23الی 30آبان ) در بخش دیالیز بیمارستان سینا شهرستان زرند برگزار شد.
جلسه آموزشی در بخش دیالیز بیمارستان سینا
مانور پدافند غیرعامل در شبکه بهداشت و درمان زرند برگزار شد
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ آبان
مانور پدافند غیر عامل با همکاری نیروهای بهداشت و درمان زرند، اعضای پایگاه مقاومت الغدیر و پایگاه "شهیده نعیمه" این شهرستان با عنوان مانور حفاظت از اداره 11 آبان ماه برگزار شد.
مانور پدافند غیرعامل در شبکه بهداشت و درمان زرند برگزار شد
جلسه آموزشی مراقبت های نوزادی در مرکز بهداشت زرند
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۱ آبان
جلسه آموزشی شیوه نامه بهبود کیفیت مراقبت های نوزادی و اهمیت مراقبت های پیش از بارداری با حضور ماماهای مراکز خدمات سلامت و پایگاه های سلامت شهرستان زرند، پنج شنبه هشتم آبان ماه در مرکزبهداشت برگزار شد.
جلسه آموزشی مراقبت های نوزادی در مرکز بهداشت زرند
برگزاری همایش حفاظت شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند در حوادث و بحران
۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ آبان
با توجه به بزرگداشت هفته پدافند غیر عامل و اهمیت موضوع، همایش حفاظت شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند در حوادث و بحران در تاریخ هفتم برگزار شد.
برگزاری همایش حفاظت شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند در حوادث و بحران
تجلیل مدافعان امنیت از مدافعان سلامت شهرستان زرند
۱۳۹۹ شنبه ۳ آبان
به مناسبت هفته نیروی انتظامی، فرماندهی نیروی انتظامی و همکارانشان از نیروهای بهداشت و درمان شهرستان زرند تجلیل به عمل آوردند.
تجلیل مدافعان امنیت از مدافعان سلامت شهرستان زرند
جلسه هم اندیشی ناظرین بیماری کرونا در مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۸ مهر
نشست هم اندیشی مسئولین و ناظرین واحدهای بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان زرند در خصوص روش کنترل بیماری کرونا، 27 مهرماه در سالن آموزش مرکز بهداشت برگزار شد.
جلسه هم اندیشی ناظرین بیماری کرونا در مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهید مصطفوی شهرستان زرند
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۳ مهر
مراسم افتتاحیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید مصطفوی شهرستان زرند، صبح امروز چهارشنبه 23 مهرماه برگزار شد.
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهید مصطفوی  شهرستان زرند
گرامیداشت هفته ملی کودک در بیمارستان سینا
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۲ مهر
به مناسبت گرامیداشت هفته ملی کودک، برنامه ویژه هفته ملی کودک در تاریخ 22 مهر ماه در بخش کودکان بیمارستان سینا شهرستان زرند برگزار شد.
گرامیداشت هفته ملی کودک در بیمارستان سینا
برگزاری کارگاه آموزشی سامانه سیب در شهرستان زرند
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۵ مهر
کارگاه آموزشی سامانه سیب ویژه بهورزان و مراقبان وکاردان های مراکز و خانه های بهداشت تحت پوشش شهرستان زرند برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی سامانه سیب در شهرستان زرند
۱۳۹۹ دوشنبه ۷ مهر
نشست بصیرتی نیروهای پایگاه های مقاومت الغدیر و شهیده نعیمه شبکه بهداشت بهداشت و درمان زرند با حضور فرمانده سپاه ناحیه این شهرستان، ششم مهر ماه در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.