۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
اهداء تجهیزات پزشکی توسط خیر سیریزی به مناسبت هفته بسیج
۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
به مناسبت هفته بسیج اهداء تجهیزات پزشکی به ارزش یک میلیارد و پانصدمیلیون ریال توسط دکترعسکری خیر سیریزی به مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمد ابراهیمی شهرستان زرند اهداء شد
اهداء تجهیزات پزشکی توسط خیر سیریزی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری نشست بصیرتی به مناسبت هفته بسیج در مرکز بهداشت شهرستان زرند
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
نشست بصیرتی به مناسبت هفته بسیج با همکاری بسیج ادارات شهرستان زرند و با حضور اعضای پایگاه مقاومت الغدیر و نعیمه با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی، دوم آذر ماه در محل سالن آموزش مرکز بهداشت برگزار شد ...
برگزاری نشست بصیرتی به مناسبت هفته بسیج در مرکز بهداشت شهرستان زرند
برگزاری نشست بازآموزی بهبود تغذیه زنان روستایی شهرستان زرند
۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
جلسه بازآموزی بهبود تغذیه زنان روستایی شهرستان زرند، با حضور کارشناسان ترویج جهاد کشاورزی، بهورزان مناطق منتخب برنامه و کارشناس تغذیه مرکز بهداشت این شهرستان در تاریخ اول آذر ماه برگار شد.
برگزاری نشست بازآموزی بهبود تغذیه زنان روستایی شهرستان زرند
نشست بررسی بازدید میدانی کارشناسان بهداشتی از مدارس شهرستان زرند
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
جلسه بررسی نواقص بهداشتی مشاهده شده در بازدیدهای میدانی کارشناسان بهداشتی از مدارس و آموزش رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس با حضور مدیران مدارس ابتدایی در محل سالن آموزش و پرورش برگزار شد.
نشست بررسی بازدید میدانی کارشناسان بهداشتی از مدارس شهرستان زرند
برگزاری مانور آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در شهرستان زرند
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
مانور دور میزی پدافند غیر عامل با موضوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زرند برگزار شد.
برگزاری مانور آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در شهرستان زرند
همزمان روز جهانی کاهش خطر بلایا مانور انفوانزای پرندگان؛
مانور آنفلوانزای پرندگان و کوید 19 در شهرستان زرند برگزار شد
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۲ مهر
همزمان با روز جهانی کاهش خطر بلایا با شعار (فقط باهم)مانور(تمرین) دور میزی و عملیاتی آنفلو انزای پرندگان و کوید 19، در تاریخ 21 مهر ماه در یکی از مرغداری های روستای حسن آباد شهرستان زرند برگزار شد.
مانور آنفلوانزای پرندگان و کوید 19 در شهرستان زرند برگزار شد
اهدایی تعداد 150هزار سرنگ از فولاد زرند ایرانیان به مرکزبهداشت
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۹ مهر
تعداد 150 هزار سرنگ جهت تزریق واکسن کرونا به مبلغ 200 میلیون تومان توسط فولاد زرند ایرانیان در تاریخ 19 مهر ماه به مرکز بهداشت شهرستان زرند اهدا شد.
اهدایی تعداد 150هزار سرنگ از فولاد زرند ایرانیان به مرکزبهداشت
به مناسبت هفته سلامت زنان(24-30مهرماه) برگزار شد؛
نشست رییس مرکز بهداشت شهرستان زرند با مسئولین وکارشناسان این مرکز
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۹ مهر
با توجه در پیش رو داشتن هفته سلامت زنان (24-30مهرماه) کمیته ای با حضور رییس مرکز بهداشت شهرستان و مسئولین و کارشناسان واحدهای مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد.
نشست رییس مرکز بهداشت شهرستان زرند با مسئولین وکارشناسان این مرکز
نشست آموزش واحدسلامت نوجوان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد
۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر
رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس و کنترل واکسن فرهنگیان ودانش آموزان جلسه ی آموزشی ویژه واحد سلامت ونوجوانان ومدارس با حضور کاردان و کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان راور برگزار شد.
نشست آموزش واحدسلامت نوجوان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد
بازدید معاون بهداشتی از مرکز بهداشت شهرستان زرند و روند انجام واکسیناسیون
۱۴۰۰ شنبه ۳ مهر
معاون بهداشتی دانشگاه به همراه معاون فنی این معاونت، اول مهرماه از مرکز بهداشت شهرستان زرند و روند انجام واکسیناسیون در این شهرستان بازدید کردند.
بازدید معاون بهداشتی از مرکز بهداشت شهرستان زرند و روند انجام واکسیناسیون